Arabalar sollarken sıfır geçmesi

Arkadaşlar merhaba bayadır dikkatimi çeken bir konu var yol çift şerit bom boş bende sağ şeritte 100 civarı gidiyorum(sağ şeridin ortalarıdan) arkamdan gelen araba zın diye hiç şerit değiştirmeye bile kalkmadan benim şeridimden beni solluyor aynada bile farketmiyorum okadar hızlı geçiyor bunun için kask kamerası alsam bi yere şikayet edebilirmiyiz bu konu hakkında neler yapılabilir

Mertcan, al gülüm ver gülüm hesabı. Maalesef kendini bilmez bazı motosikletçiler araba sollarken aynısını yapıyor, ben de arabamla çok defa yaşadım bunu. Sen bişey geldiğini gördüğünde totosundaki yazıyı görebileceğin kadar yakınından geçen motor çoktan araya 50 metre fark koymuş oluyor. Eh onlar da bize yapıyorlar artık. Aynı sıkıntıdan motosikletimle de muzdaripim.

adam direksiyonu hafif oynatmayı bile beceremiyor bazı tırcılar bile sollarken şeritin en soluna atıyor kendini bu günde askeri tır küt diye önüme çıktı zor durdum grmüyonmu dedim sen kamyonu görmüyonmu dedi söve söve gittim :S takan yok yav

Motosikleti
Cbf 150
Bizim memlekette böyle arkadaş. motor,motorcu küçük görülüyor. Ama bişey farkettim şehir içinde araba gibi davranırsan onlarda sana araba gibi davranıyorlar. Bu araba familyasını taklit ettiğin zaman zararsız oluyorlar.

Dün 1. köprü yolunda Kawasaki h2 ile önlü arkalı giderken, bizi geçmek için kıçını yırtan pcx'li arkadaşa da selam olsun!

Bizim memlekette böyle arkadaş. motor,motorcu küçük görülüyor. Ama bişey farkettim şehir içinde araba gibi davranırsan onlarda sana araba gibi davranıyorlar. Bu araba familyasını taklit ettiğin zaman zararsız oluyorlar.

Kesinlikle haklısın abi ör:ilçenin bir köyünde oturuyorum. bilirsiniz ki köy yolunu kullanan çoğunlukla aynı kişilerdir.motoru ilk aldığım zaman, insan gibi davranmayan bu kişiler,ben onlara saygılı ve arabada ki gibi davrandıkça onlarda artık üstüme çıkmamaya hatta önüme geçip fren yapmamaya başladılar.İlçeye yürüyen bazı kişileri arkaya aldığımda sohbet ediyoruz.Ve çoğu araç kullananlardan daha insan ve candan olduğumuzu fark ediyorlar.Yani bizleri biraz tanımaları ve örnek kişiler olduğumuzu görmeleri gerekiyor.

Şeridim'de giderken beni sıfırdan geçen araba'nın sıfırından girmek istiyorum

Yeter ki 0 geçsin.. 2 kere beni göre göre çıktılar, 1 kere sollanamayan yerde çıkmış benim yerime jip olsa ölmüştü o adam, 2 kere de şeridi ortalamışlardı.. Hepsi bugün oldu dedim çekiyorum herhalde.. Hadi sollama tamam da şeridi ortalamak nedir arkadaş nasıl bir gerzekliktir o..

DKN

nolursa olsun temas etmemeye çalış. sıkıştırırsa inatlaşma yol ver geçip gitsin

nolursa olsun temas etmemeye çalış. sıkıştırırsa inatlaşma yol ver geçip gitsin

Aynen, bazı ileri zekalılar: "şuna bir arkadan dokundurayım da bi görsün gününü" bile diyebiliyor. Arabalara da aynısını yapan tacizci zihniyet, motosikleti öldürebileceğini fizikle ilgili hiçbir şey bilmediği için anlayamıyor. ((3:26))

uyuz olduğum durum biraz bana fark at öyle solla ama.yok direk dibinden geçeceğim diyor illa
bu durumda tek yapabildiğimiz kulak ç ınlatmak

Karsi seritteki aracin sollarken uzerine surmesi versiyonu var bir de
Yol kamerasi ile tespit edip hal çaresine bakmak gerek

2 sene önce aynı hareketi bana yapan adamı dövmek için ben de sağından geçip önünde frenlere asılıp durdum. Gözüm dönmüştü çünkü.

Sonuç mu? Adam duramadı arkadan bana çarptı ama Allah'tan sert çarpmadı ve düşmedim sadece arka çamurluk kırıldı. Sürücüde yaşlı ve alkollü çıktı. O yüzden bir şey yapmadım.

Bu tür kayış attıracak hareketlere maruz kalsak da serin kanlılığı kaybetmemek gerekiyor. Videoya alma imkanı varsa şikayette bulunulabilir.

vatandaşın genel ruh hali, saygı yok, hak hukuk yok. yol boş sağ şerittesiniz herif sollamak için sol şeride geçmiyor bizi yol dışına itiyor.

motorunuzla bir şey yapmaya kalkmayın bırakın gitsin pislikler. sonrası size kalmış, ben muhatap olmuyordum sonra napıyo bunlar ya bi sorayım dedim hepsi birbirinden leş çıktı. muhatap olmassanız hayrınıza.

Yanımdan sıfır geçen her araba aynadan baktığında pis pis sırıtıyor. bende o sıra akrabalarını ziyaret ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar