Arabadan motora...

Herkeze merhaba tekeriniz düz bassın ismim mesut istanbul avcılarda yaşıyorum 27 yaşındayım büyük bir unlu mamüller fabrikasında üretim müdürüyüm 10 gün öncesine kadar araba sahibiydim fakat 4 aydır kendime başlangıç motoru olabilecek chopper bakıyordum 6,7 bin liralık fakat anladımki o paraya keyifli sesi gidişi gösterişi bol olan bir cihaz alınmıyormuş o yüzden bende chopper almaktan vazgeçtim ve bugün gidip mondial jetmax 250 maxi scooter aldım 2012 model 2300 km de 5750 verdim 1 adette çeneden açılır kask aldım yanında tertemiz bir motor ile aranızdayım her ne kadar mondial markasına hepimizin ön yargısı olsada ben başlangıç motoru olabilecek ce şans verilebilecek bir maxi olarak gördüm beğendim tüm ön yargıları kafamdan atıp aldım umarım bugün itibarı ile herhangi bir pişmanlık sorun ve sıkıntı yaşamam elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım işim gereği pek olamasamda şimdiden herkeze hayırlı ramazanlar reelde görüşebilmek dileği ile kalın sağlıcakla...

Hoşgeldin :) Motorun hayırlı olsun Allah kazasız sürüşler nasip etsin... Forum iyi vakitler geçirmen dileğiyle:rendeer:

F54

Yeni motorunuz hayırlı olsun kazasız sürüşler

hadi hayırlı ve de uğurlu olsun allah pişman etmesin
bende bi hafta önce motoru sattım araba aldım çok pişmanım

Araba, yağmurda-karda-buzda keyif ama yazın eziyet..
Hayırlısı olsun.

Herkeze teşekkür ederim yıllardır araba araba istanbul gibi bir yerde bıktım artık ve sattığım arabam sondu bundan sonra 2 teker inşallah :)

Bende de 10 yildir araba vsr. 2 aydirda regal daytona 250 chopper I'm var. isyerim kizilayda, motoru aldigim dan beri 4 defa arabanin marsina basip tekerlerini dondurdum. Araba ile t rafige girip bekledigim zaman kendimi cok kotu hissediyorum.

Güle güle kullanın motor kullanan yada kullananın halinden anlayan araba sürücüleri(benim gibi) daha dikkatli oluyorlar keşke herkez öyle olsada kafamız rahatlasa bam güm gidiyorlar yolda umursamadan...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar