Motoru bedava vermedilerse ne olayim, reklammlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr :mrgreen: :queen:
duyduğuma göre 3 cüsünü bedava vermişler
Motoru bedava vermedilerse ne olayim, reklammlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr :mrgreen: :queen:
Nasıl yani :queen: :queen: :queen:
bence nokta konulması gereken bi muhabbet.Boş yere adamın reklamına alet oluyosunuz:farao:
yaw şu alete motosiklet demesek. . .
Olur mu hiç öyle şey? Piaggio cidden güzel bi makina. Otomatik vites ama hızı ve konforu cidden çok iyi... 3 teker olması Cem Yılmaz için geçici bi özellik olacaktır hem![]()
ya tamam ben piaggio'ya bişey demiyorum ama 3 tekerlek olayını sevmiyorum bircok araba üreticisininde 3 teker konseptleri var ama motosiklet olmuyor adı. ..
Yani bence üstü açık ve gazı kolda olduğu için buna motosiklet demek doğru diil. . .
Tamamen benim fikrim tabi çok güzel bir alet fuardada gördüm ama motosiklet anlayısıma ters. ..
çok ısrar edıosanız buna motorsiklet dielim ama motosiklet olmasın:mrgreen:
Ama motosikleti , otomobilden ayiran en belirgin ve bana gore zevkli ozelligi gayet guvenli bi sekilde hem de cogu motordan daha iyi yapabiliyor...!
Yani "VIRAJA YATMAK" ! O senin bahsettigin 3 tekerlekli otomobil konseptlerinin hangisi sence genislik-uzunluk-yukseklik ve goruntu benzerligi olarak mp3 kadar motora benziyo ki ; sen onlari ornek olarak veriyosun hocam...!
Hem niye bu kadar sekilci oluyosunuz ki! En basit ornek , Cem Yilmaz'da da oldugu gibi 2 teker den korkan bir suru insani motora yaklastiracagina inaniyorum! O zevki bi defa alan insanda devamini getirir! :cherry:
dostum haklısın ben anlatmıorum demek istediğimi. . .
genişlik yukseklık. . .Bunlarda diilim ben. . .Görüntüde motosiklete cok yakın hemen hemen aynı. . .
Zaten scooterda en iyi markalardan biri çıkarmış motoshowda tanıtıyor. . . .
Ama benim demek istediğim şu. . . Benim tutkum iki tekerlek. . .Altımda demirden bir at var . . .Hırçınlaştırdıgım zaman atar beni üstünden. . .Virajda en ufak hata kabul etmez yattığım zaman. . .Benim tutkum bekide daha tehlikeli oluşu. . ..
Ben mükemmel bi motosiklet kullanıcısı değilim ama artık acemide sayılmam. . .:mrgreen:
Her girdiğim viraj bana ayrı bi zevk verir. . Her seferinde daha cok yatmaya calısırım. . .Şimdi bu alete binip motosiklette girdiğimin iki katı hızla girsem bi viraja yada iki katı yatırsam bana motorumun zevkını vermez . . .. Bu kadar güven duygusu alıyor benden o heycanı. . . .
Motosiklete benzeyen 4 tekerlekli araclara atv dediler. . .Bence bununda bi isme ihtiyacı var. . ..
tamamen kendi fikrim motosiklet camiasının otoriteleri bu alete motosiklet desede benim kafamda bunun adı motosiklet değil, olmayacak. . .. .