araba önüme kırdı sonra noldu bakın

lise caddesinden 50 km ile giderken park halindeki bi aracın hareket etmek üzere oldunu gördüm.tecrübelerim sayasinde bu sürücü müsvettesinin yolu kontrol etmeden yola çıkacağından şüphe ettim ve 30 km ye kadar yavaşladım yanına varınca dediğim gibi oldu önüme çıktı.bunu hep yaptıklarından zaten kinliyim.frenlere asıldım .çarpmaya 30 cm kala durdurdumn motoru kornaya basa basa.adam hala farkında değil motorun..şeytan dürtükledi.arabasıda avrupa .30 cm kala durduktan sonra gaza bastım kaportasını kütürdettim.çökerttim.duramadım çarptım diyecem nasılsa suç onda ..adam çarpınca ancak farketti beni .çok suçlu olduğundan arkasına bile bakmadan gazladı kaçtı .ben yaptığım kazalardan dolayı okadar kinliyimki kavgayıda göze almıştım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 PM ----------

biliyom yüzde elliniz bana kızacaksınız

sürekli bu insanlara dikkat ederek sürüş keyfimizden ödün veriyor ve hala onlar bu kadar dikkatsiz davranıyorsa,bu yaptığın çok normal,insan deliriyor çünkü.

çok iyi yapmışsın eline sağlık.daha dün benim başıma geldi ben son gaz gidiyorum adam karşı yoldan ünüme girdi.kornaya bastım yanına geldim saydım ağzıma geleni.adam ne yapsa beğenirsiniz?hiçbişey yokmuş gibi elini kaldırmazmı pardon mehayetinde.o an o eli alıp adamın........ (anladınız siz onu :D)
bence bunun gibilere böyle ufak dersler vermek şart.

aga ferrari kornası takın bölelerine küfür eder gibi kökleyin kornayı :queen: ben öle yapıyom dün adam arkasında beni görüyo hala geri gelmeye çalışıyo fiemi bi kökledim adam hemen durdu öne gitti

ferrari kornası değil de ebüüüBEEEEE diye bağıran öküz kornaları var onlar daha etkili :queen::queen: ama boyut olarak çok büyük olduğu için taktırmıyorum :pale:

Kardeş sen yine yavaşlamışsın ben yaklaşık 80 ile giderken önüme dangozun biri fırlayıverdi yeni yetme sürücülerden olduğu belli . Frenlerim iyi tutuyordu allahtan yoksa ya arabaya yandan ya da arkadan girecektim . Adi herifin camı açık yanına kadar gittim suratına bakıyorum in aşşağı ağzına edeyim diye suratıma bile bakmıyor suçluluk ifadesi ile . Böyle karektersiz sürücülere dikkat edelim arkadaşlar .

İyi yapmışsın.
Geçenler de hemen hemen aynı olay bizim de başımıza gelmişti;
Ben arabanın solundan kaçmayı başardım, yanından geçerken de kornaya asıldım tabi; arabanın içindeki 19-20 yaşlarındaki yeni yetme-ergen kız çocuğunun ben kornayla yanından geçerken "Ne var beee!" şeklinde bir bitirimliği neticesinde benim film koptu zaten.
Biraz ileride durup önünü keserek, motordan uçarcasına atladığım gibi kapısının yanında bitiverdim. Yeşim'de yanımda tabii.
Baktım yanında da bir kadın ile arkada çocuk fln var, biraz bağırdım çağırdım, hala salak salak konuşuyor, dedim bu salaktan bir halt olmaz, kendi haline bırak.
Tırstı camı kapattı zaten, biz de gittik yolumuza.
Keşke erkek olsaydı ümidiyle atlamıştım ben de motordan, insan doluyor gerçekten de.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bak yine karıştırmışsın ortalığı :mrgreen:

aynı olayın benzeri bir kaç gün önce benim başıma geldi , ama yola kontrolsüz çıkan bendim :mrgreen: araç kurtarıcı kamyonetin önüne çıktım , adamlar bana salak önüne bak diye bağırıyor ben adamlara kes be gerizekaalı diye bağırıyorum :mrgreen:

arkadaşlar motorun üzerinde bulunduğunuz heran zaten risktesiniz demekir.bizim yapmamız gerekense bu riskleri en aza indirmek.kısacası dıkkatli olmak.her zaman tam koruma giyinmeye özen gösteriniz derim.ayrıca arkadaşın yazdığı konu,trafikte her motorcu arkadaşımız defalarca yaşadığı birşey.kaza yapacaktım,yok kaza yaptım diye konu açmak için bu olayları budaklandırmaya gerek yok.motor kullanıyorsan ve türkiye'de
yaşıyorsan zaten dikkatli olmak ilk görevin.yaşadığın anormal ve agrasif olmayı gerektirecek bir durum değil bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende kaza yaptım motorumu bagladılar ehliyetin yoktu diye 110 km hızla ara sokakta gidiyom araba ters yönden bi çıktı girdim arabaya arabada 1000 tl masraf motor kullanılmaz halde

110 la ara sokaktan gidilirmi çocukta çıkar arabada önüne sen yada bi çocuk hayatından olabilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Senin motora yazık bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar