- Motosikleti
- MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Akşam ezelim o parayı, nerde buluşalım abi ?
adresi verirse, adresi bana da ver
Akşam ezelim o parayı, nerde buluşalım abi ?
Bak gördün mü şimdi okudum mesajı ama mezit geldi gömdü hepsini.. Hatta inkar bile eder şimdi ama sen ciddiye alma... :queen:Akşam ezelim o parayı, nerde buluşalım abi ?
adresi verirse, adresi bana da ver
2016 ocak çıkışlı 15 model dizel clio sportourer joy paket 97 bin km de,üç parça boyalı değişensiz bakımlı aracımı az önce 57 bine sattım.
O paraya ne alabileceğinin hesabı sana kaldı...
valla ben az önce bi megane a baktım. 70 bin tl. 69 a indi adam. napsam diye düşünüyorum. 50 bin tl civarına ancak linea, 301 falan alabilirsin, onlar da 6-7 yaşında hasarlı olur.
Fiyat kısmı hariç, tüm beklentilerinize yanıt verecek araç Golf veya A3
Fakat fiyatı min. 1,5 ile çarpmanız lazım.
50bin e 3 silindir benzinli Clio veya aynı mekaniğe sahip daha yeni model Dacia bulabilirsin , 0,9 lt 90 beygir yakıt tüketimi dizellerle aynı , vergisi sigortası düşük , Clio da ST diye bagajı daha uzun bir model var , dizaynı da güzel bir otomobil..
2009-2010 hyundai i30
Veya
2010-2011 kia ceed
Bende araba bakıyorum ikinci el araba almak şu zamanda çok zor kolay gelsin haftalarca sahibindende araç bakacaksınız![]()
Hatchback değil ama Ben 2002 - 2003 model BMW 5 serisi derim ( 170HP ) ... Modeli sizi korkutmasın...
Koltuk ısıtma hız sabitleme, sun-roof, deri döşeme, otomatik vites
Yine bir hatchback değil ama güzel bir seçenek daha 2003-2005 Subaru Forester xt ( 177 hp 4çeker )
Küçük kasaya sahip arabalarda ben pek donanım bulamıyorum. Belki bir Toyota da olabilir.
CVT şanzımanlı Toyota Auris tarif etmişsiniz gibi.
Eski benzinli modelleir biraz fazla yakar, ama dizelleri iyidir.
Sağlamlığı zaten adı üstünde Toyota. Parçası ucuz değildir ama kolay bozulmaz.
Sahip olduğunuz bütçe ile saydığınız tüm özelliklerde bir araç bulabilmeniz neredeyse imkansız. Bir yada iki kriterden taviz vermeniz lazım.
Otomatik şanzumandan vazgeçerseniz 2011/2012 kasa dizel manuel Auris iyi bir tercih olur. Konfor,ekonomi,dayanıklılık,güvenlik hepsi mevcut. 3 yıl boyunca sorunsuz kullanan ve çok memnun kalan biri olarak tavsiyemdir.
Japon arabalardaki CVT şanzıman sorunsuzdur ama 750 kg römork çekerken ne olur bilemem ? İşin içine römork girerse mecburen manuel vites düşünmelisiniz. Ki zaten 750 kg diye satılanlar en az 1 ton falandır, olmaz yani.
CVT robotik değil. Continuously variable transmission diye geçiyor. Honda Jazz'da var mesela. Hatta buradaki Accord ve CRV'de CVT kullanıyor. Güvenilir. En azından Honda'nınkiler öyle.
arayıs tam nedir,eski model 8-10 yaş dolu bir araç mı ? yoksa yeni model boş bir araç mı ?
Kendimde 2007 model benzinli otomatik focus ghia var.Sony ses sistemi,far,yağmur sensörü,hız sabitleme,makam perdesi falan.daha birsürü özellik var.Yakıt olarak şehiriçinde 9-10 yakıyor benzinde.benimaracımda tüp yok.ama aynı kasa dizel otomatik focuslar var.ama şanzumanları sıkıntılı şanzımanı serviste değişmiş olanlarından bulursan alınabilir.Ve bu dediğim araçların şu an piyasası 40-60 arası evet böyle kaçıklarda var 55-60 civarı isteyen.Siz de benm gibi boya takıntınız yoksa 42-45 civarı bulursunuz.Virajı iyidir,oturaklı güzel bir arabadır.güvende hissettirir.bagağı büyük.sık arızalanmaz ford sonuçta.
ama kia,hyundai,dacia,peugeot gibi araçlardan 4-5 yaş daha genç araçlar bulunabilir aynı fiyatlara.focus alırsan eğer grubumuza bekleriz![]()
eski bir laguna kullanıcısı olarak, konfor, güvenlik ve kalite hissiyle ''LAGUNA 3'' de iyi bir alternatif olabilir derim. 1,5dci veya 1,6 16v hangisini istersniz, sizi sadece parça fiyatları biraz üzebilir. ama ''edc'' otomatik bulmak zor olabilir.
Bu sorunun yanıtı şöyle ;
+ B segmenti
+ mümkünse ilk sahibinden
+ mümkünse 10 yaşından küçük ve benzinli ,
+ Otomatikse kesinlikle tork konvertörlü ( çift kavramalılardan mutlaka uzak durulmalı )
+ En önemlisi ise sahibinin nasıl bir tip olduğu, apaçimi, serkeşmi? titiz mi? normal birimi vs.
Benzinli bir araba dizel kadar torklu olmayacaktır römork konusunda sıkıntı olur mu sizce? Dizellerde çıkan arızaları öğrendikten sınra biraz benzinlilere kaydı aklım.