araba mı motosiklet mi ??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
araba deyince f1 de motor deyince moto gp demi olcan sanki lütfen yani kardeşim
bu soru kolum mu ,bacagım mı gibi bişey
ben 13 yasında babamın arabasını kullanıyodum ondan inip saatine motor kiralıyodum

Delikanlı,benimde sen yaşta bir oğlum var.Oda hem motor hem araba sevdasında.Benim önerim öncelikle B ve A2 ehliyeti bi dosyada al.Ve sonra ikisi ile de haşır neşir ol.Ama çok dikkatli ol.Babalar ve anneler için çok zor bir durum bu.Ama biliyorumki izin vermesemde oğlum motosiklete de arabaya da binecek.Tek dikkat edilecek husus öğrenmek ve dikkat etmek..Allaha emanet olun.Kazasız belasız yolculuklar..Yolunuz açık olsun.Ailene bu güveni ver ki seni iç huzuru ile karşılasınlar.Hadi kolay gelsin.

Adana bölgesi gibi çok sıcak iklimler için konuşacak olursam

Yazın 4x4 (arazi aracı olacak yoksa gezemem :mrgreen: )
Sonbahar, Kış ve İlkbahar motosiklet

İnanmıyorum yaaa....:queen::queen: Len Bakımsız Tarzan..... Sen konu dışına yazarmıydın?..... Çmak sokmak lazım.... Bu günleride gördük ya....::salut::salut::salut::salut:

Yaş 17..... Daha çok erken.... Kararını zamanla kendin vericeksin zaten....

Bence 2 sinide al....:cat::cat:

sen kendine bak.post'ta mete_han'ı sollamak için konu dişindan çikmışın,yapmayalım lütfen bunlar reklam kokan hareketler.hem senin gibi göbekli olmaktansa bu halimi tercih ederim.ayrıca zayıf felan değilim.sadece foto çekildiğnde midem bomboştu :queen::queen:

bende 1 6 yaşındayım ama motor sürmenin tadını hiç birisi vermiyo motorda o rüzgarı yemek o havanın sıcaklığını hissetmak harika ama arabada bunları kısıtlı alırsın:farao:

aslında her motosiklet zevklidir ama her araba zevkli değildir.vw volt çok zevkli mesela :cherry:

Benden tavsiye ufak yaşta paran olmadan ikisinide tercih etme, baban cebine fazla fazla para koyuyodur o zaman başka

Böyle bir soru olamaz, gerçek motor aşkı olan insan kıyaslama bile yapamaz.. Hele hele arabayı aklının ucundan bile geçiremez.. Sen motorunu aldığında, " onu alacağına ufak bi araba alsaydın" diyenler olunca üzülürsün ki bunu sana hemen herkes söyleyecek... Aklından araba nasıl geçiyor enteresan.....

evet çok doğru sölüyo...

bak ben de motosikleti tercih ettim ve aynı şeyleri söylediler, ama hiç umursamadım çünkü böyle bi kıyaslamayı hiiç düşünmemiştim bile...

eğer böle bişey düşünüyorsan, demek ki motosiklet sende bir tutku değil henüz, bence sen mümkün iken araba al, hayatını hiç tehlikeye atma...

sana burda kimse araba demez.:wiinkk:

ben derim...

+25+25................

Son düzenleme:
evet çok doğru sölüyo...

bak ben de motosikleti tercih ettim ve aynı şeyleri söylediler, ama hiç umursamadım çünkü böyle bi kıyaslamayı hiiç düşünmemiştim bile...

eğer böle bişey düşünüyorsan, demek ki motosiklet sende bir tutku değil henüz, bence sen mümkün iken araba al, hayatını hiç tehlikeye atma...

ben derim...

+25+25................

katılıyorum.25 kere.25 kere daha katılıyorum.yetmemiş:cherry:

Motosikleti
Forza 250
Motosiklet in de en sevmediğim yanı
Böle hatunla ormana çekip pişti oynayamıyorsun ya

Bu gibi durumlarda araba :)
Ama motoru bırakıp arabama binince kutunun icinde gidiyomus gibi hissediom

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk önce motosiklet sitesindesin bu yüzden genel olarak motor cevabını alırsın fakat bence motor lüks bi ihtiyac araba ise ihtiyac nden dersen?

arabayla herkoşulda gezebilirsin aileni bi yerleere götürüp ihtiyaclarını giderebilirsin vb vb babanın arabasını alıp direk gezebilirsin arkadaşlarınla benzin dışında birşeye gerekyok...

motorla ise bencilsindir tek başına yada en fazla bir kişi ile gezebilirsin ve motor tutkusu pahalıdır, özgürlüktür, bencilliktir, aşktır, tutkudur, efor sarfetmektir... kaskı+montu vb dier korumaları ile ailene yük olmicaksan motor al derim

Öncelikle şunu açıklamak isterim...

Araba: Tekerlekli, motorlu veya motorsuz her türlü kara taşıtı

Yani motosiklet de bir arabadır!

Başlık şöyle olmalıydı: Otomobil mi motosiklet mi?

Türkçemize sahip çıkalım...

*Otomobil: Motorlu, dört tekerlekli kara taşıtı

Son düzenleme:
kanına girmeyelim senin ama sen vbence araba alırsın..:) motor çok ,steseydin şıp diye derd,n. sen bence her zaman kıullanabileceğin birşey arıoaun yağmurda karda kullanamam dersen araba al sen.. ama bence motosiklet:)

ben motorla arabayı kıyaslayamıyorum bile arabanın üzerinde 2 parmak toz kaplamış vaziyette garajda duruyor ancak yağmurlu havada işime yarıyor onun haricinde yaz kış kle 500 le mutluyum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar