araba kullanırken motosikletle yaptığınız hareketler oluyomu?

ali yıldız : evet arkadaşlar araba kullanırken motorda yaptığınız bazı hareketleri yapıyormusunuz elinizle direksiyon simidini çevirerek gaz vermek, dönüşlerde bedeninizi yana yatırmak gibi vs

ilk örneği ben vereyim

ışıklarda durduğum zaman kapıyı açıp sol ayağımı yere koyuyorum :cat:

inanmayan bu linke baksın http://www.youtube.com/watch?v=yyBcHEibyIU

Son düzenleme:
:mrgreen:hımm bak onu bana babamda sinir olıyım die yapıo kaza yaptıktan sora hastaneye giderke açtı kapıyı koydu ayağı dedi nasıl dengem iyimi die dalga geçiodu

Ben ön yan yolcu koltuğunu iptal ettirdim ortaya oturuyorum arabada...

Ağırlık merkezi kaçmasın diye...

Yalnız direksiyon yerine gidon pek olmadı alternatif fikri olan var mı ?

yahu b ehliyeti olan nasıl karıştırsın ikisini? çok ayrı kullanılıyor bu makineler.arabanın koltuğuna oturduğunuz anda zaten anlıyorsunuz nasıl bir makinede olduğunuzu.

ellerimi kaldırıp "bak ellerimi bırakarak sürebiliyorum" diyorum.
eşim de"hıms.arabadasın ::sluu:: " diyor. :)

ayağını yeremi koyuyosun haaaa:mrgreen:koptum yaa oda güzel abi tek teker yapmaya kalkma sakın:queen:

o bügün gününde galiba her sayfada haykırış var .:) yarın da ayın biri..

işin ciddi tarafına bakarsak ben bazen araba kullanırken girilmeyecek yerlere girmeye çalışıyorum, bir an önce sıkışıklıktan kaçmak için ufacık boşlukları değerlendirmeye çalışırken kendimi ve başkalarını tehlikeye atıyorum... bu yüzden çok acelem varsa araba tercih etmiyorum... :)

ben bazen araba ile giderken ışıkta bekleyen arabaların arasındın geçeri diye düşünüyorum ama sonra kendi kendime diyorum yok yaa sen arabadasın :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar