Araba ehliyetim var motorsiklet için ne yapmalıyım

Daha önce hiç motorsiklet kullanmadım ama A2 ehliyet alıp kullanmak istiyorum arabadan daha güzel geliyor bazı arkadaşlar araba filan diyor yok kliması varmış radyosu varmış kışın üşümezmişsin filan caydırma yönünde laflar ediyorlar :(
Ben seviyorum nedense.
Motorsiklet sürmeyi bilmediğim için ehliyet nasıl ehliyeti alıcam bilmiyorum sürebileceğim arkadaşımın motoru da yok tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler :)

a2 ehliyeti almak için sürücü kursuna yazılmak zorundasın zaten kursta eğitimini verirler

Aramızda seni görmek bizleri çok mutlu etti emin ol. Ama google a "a2 ehliyet nedir, nasil alinir" yazman yeterliydi. Çok fazla başlık kirliliği var.
Motosiklet hayatında başarılar.
İyi forumlar.

Umarım senin için en iyisi ne olacaksa o kararı verirsin, şimdiden kazasız belasız sürüşler.

Fakat bence motosiklet kullanmak istediğini söyleyip böyle basit bir konuyu -ehliyet almak- bile araştırmıyorsan motosiklet kullanmayı bir daha düşün. Daha bunun sınavı, doğru motosikleti seçmesi, doğru ekipmanları alması ve bakımı vs. var.

Hic bilmiyorsan kullanma imkanin da yoksa iyi bir kurs sec parasina bakmadan tam anlami ile ogretsinler. Cunku ucuz diye gidersin bir tur bindirir daha yok. Ehliyetten sonrada ileri surus egitimlerinden alirsan senin isin olur bence

Honda mem de eğitim alabilirsiniz, belkide beklediğiniz gibi olmayacak nefret edeceksiniz. Belkide çok güzel olacak :)

Şu an İzmirde öğrenebileceğim yerler var mıdır ?
Asılda a2 nasıl alınır sınavı nasıldır araştırdım ama yinede sizlerinde bir fikrini almak istedim sürmeyi bilmediğimden dolayı ne yapayım diye sormaktı asıl amacım.Arkadaşlar haklı araştırmam gereken çok şey var nereden başlasam bilemiyorum :(
Son olarak böyle bir motorla başlasam olur mu fiyatı iyi geldi nede olsa altımda parçalanacak :D Scooterdan sa bu daha iyi geldi yani hem vitesleri de öğrenmiş olurum.Üzerindeki lastikler de iyiymiş galiba.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-grenaj-disinda-temiz-motor-221787421/detay

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar