araba ampulu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar benim motorun kısa ampulu yanmıyor bazen sert 1-2 kere vurunca fara öle yanıyordu artık oda yanmıyo 2 ampuldede böle yaptı şimdi değiştircem yine ama aynı amper ve voltta araba ampulu buldum evde onu taksam sıkıntı yaparmı (teklemesi sebebiyle servise götürdüm)

Son düzenleme:
Aynı değerde ise yapmaz , yeterki başta volt/watt değerleri , ve soket yapısı uysun.

Soketlerde sıkıntı var gibi, temassızlık gevşeme oksidasyon gibi sezinledim.

Sanirim motorun farlari aku beslemeli degil yanimotor calisinca rolantide ksik gazi versiginde daha guclu yaniyor ise veya rolantide far dalgalanma yapiyorsa ampul kesme olayi surekli yasarsin 3 tane cinli motorda yasadim surekli kisa patliyordu bunlardan hanimin olan motoru aku beslemeli degildi led beyinli far ampulu taktim kurtuldum diger iki motordada led ampul aldim taktim 1 seneye yakin olacak ampul kesti patladi derdi yok elimde 3 tane yedek var dusunursen ozel mesaj at yardimci olurum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uydu ama yine yanmadı dediğin şeylerden şüphelendim oksidasyon nasıl geçer nası yapmam lazım

bu konuda benimde merak ettiğim bir şey var, şimdi ben var olan sarı ampulü güçlendirmek istiyorum yani alabileceğim maximum ışığı istiyorum nasıl sağlarım bunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar