Araba almayı düşünüyoruz yardım!

Arkadaşlar önerdiğiniz arabaları inceledim Hondalar kaliteli duruyor Nissanlarda güzel
Biraz daha para toplayıp Fiat lineamı alsak diye düşündük bu akşam çünkü linealar biraz daha yeni.
Bu arada İç hacmi dar değil geniş arabaları seviyorum.
Birde ben başta Megane dememiştim Laguna Demiştim.
Üstte Skrc'ninde arabası güzel dün akşam o ilanıda inceledikte renk işi uymadı renk olarak siyah veya füme daha iyi olacak bizim için.)
Şuan önde markalar:
Honda Civic
Nissan Primera
Renault Laguna
Opel Astra Vectra
Fiat Linea (Tabi beklersek.)

Bu 5 araç tercihlerimiz sırasında şuan önde.
:Renault Laguna RXE*RXT hakkında hiç bilgisi olan yokmu arabanın tipi çok hoşuma gitti:)

uyarmak istedim..Hükümetin gündeminde olan yeni vergi yasası ile eski arabaya daha çok vergi getirilmesi planlanıyor...

yaş sınırı ise ilk basamak olarak 9 yaş düşünülüyor...yani 2000 model bir arabaya sıfırından daha fazla taşıt vergisi ödemek zorunda kalacağız gibi görünüyor..
heleki can alıcı noktaya göre 20-25 yaşlarındaki 5-6 bin liralık arabaların 2-3 bin lira vergiye tabi tutulması gündemde..haberiniz olsun....

alacağınız aracı artık mümkün olan en yüksek model diye seçmeyi unutmayın...

uyarmak istedim..Hükümetin gündeminde olan yeni vergi yasası ile eski arabaya daha çok vergi getirilmesi planlanıyor...

yaş sınırı ise ilk basamak olarak 9 yaş düşünülüyor...yani 2000 model bir arabaya sıfırından daha fazla taşıt vergisi ödemek zorunda kalacağız gibi görünüyor..
heleki can alıcı noktaya göre 20-25 yaşlarındaki 5-6 bin liralık arabaların 2-3 bin lira vergiye tabi tutulması gündemde..haberiniz olsun....

alacağınız aracı artık mümkün olan en yüksek model diye seçmeyi unutmayın...

3-4 Milyar daha üstüne ekleyip Fiat Linea alıcağız galiba 2008 model falan buluruz herhalde.

Arkadaşlar önerdiğiniz arabaları inceledim Hondalar kaliteli duruyor Nissanlarda güzel
Biraz daha para toplayıp Fiat lineamı alsak diye düşündük bu akşam çünkü linealar biraz daha yeni.
Bu arada İç hacmi dar değil geniş arabaları seviyorum.
Birde ben başta Megane dememiştim Laguna Demiştim.
Üstte Skrc'ninde arabası güzel dün akşam o ilanıda inceledikte renk işi uymadı renk olarak siyah veya füme daha iyi olacak bizim için.)
Şuan önde markalar:
Honda Civic
Nissan Primera
Renault Laguna
Opel Astra Vectra
Fiat Linea (Tabi beklersek.)

Bu 5 araç tercihlerimiz sırasında şuan önde.
:Renault Laguna RXE*RXT hakkında hiç bilgisi olan yokmu arabanın tipi çok hoşuma gitti:)

İlginiz için teşekkürler...

sorunsuzluk = Honda civic

deri koltuk ve güvenlik=Volvo s40

deri koltuk=peugeot 406

Benim gonlumden de opel astra 1.6 16v elegance geciyor 99-2001 model arasi biraz da fiyatinizi yukari cekerseniz eger temizini bulursaniz bakimdan bakima servvvisi gorursunuz
yada vw passat 98-2000 model arasi bence omurluk bi araba param olsa kesinlikle alacagim bi aractir

verdigin fiyat aralıgında çok temiz honda euro civic alabilirsin. hem ekonomi hem performans birarada. ayrıca özellik olarak yerli civiklerden daha dolu ve saglamdır.

modelli olsun derseniz o fiyata işiniz zor. ya yürüyen teneke alırsınız yada düşük model ama oturaklı araç alırsınız karar sizin.

megane bi bak bulursun sedan megane alırsan rahat edersin faz2 megane iyi dir iyi
ben aldım bir megane 2 ama full olanı en üst model previlege 100 beygir.

çok rahat, seri ve az yakıyor.
klima, abs, yarı deri yarı kumaş döşeme 4 cam otomatik dijital klima, 100 beygir 1.5 motor. çelik jantlar sis farları park sensörü
otomatik silecek ve farlar.
45 gün aradım bu arabayı europa 19 dan sonra bunu aldım europayı 12 sene kullandım benzinli idi tüp gerek duymadık,
ama şimdi bunu aldık 50 gün oldu arabayı 89 binde almıştık şimdi 96 binde 4 kere memlekete gitti geldi araba git gel 1000.
megane iyidir alt modelleri var ektreme dinamik gibi model içinde katagorsisi değişiyor.
edee.jpg

Aynı yaşta passat ve octavia aynı fiyat değil ama octinin kalitesi hiç de aşağı kalır değil! Şu ön yargıları atmak lazım halk olarak. Binmeden, kullanmadan, koltuğuna bile oturmadan yorum yapmak haksızca biraz!

Eee motür ne olcakk ?? almıcanmı yeni

Kanka mötür ertelencek biraz .D

ben aldım bir megane 2 ama full olanı en üst model previlege 100 beygir.

çok rahat, seri ve az yakıyor.
klima, abs, yarı deri yarı kumaş döşeme 4 cam otomatik dijital klima, 100 beygir 1.5 motor. çelik jantlar sis farları park sensörü
otomatik silecek ve farlar.
45 gün aradım bu arabayı europa 19 dan sonra bunu aldım europayı 12 sene kullandım benzinli idi tüp gerek duymadık,
ama şimdi bunu aldık 50 gün oldu arabayı 89 binde almıştık şimdi 96 binde 4 kere memlekete gitti geldi araba git gel 1000.
megane iyidir alt modelleri var ektreme dinamik gibi model içinde katagorsisi değişiyor.
http://www.yukleresim.com/di/HBO3/edee.jpg

megane II de fena değilmiş ne kadara aldınız ?

octavia fabia veya civic

Civicler kaliteli duruyor :) yeni kasaları hele süper

Ben son 11 sene içinde 6 tane honda kullandım, 6. yı da yeni aldım. İlk 3 arabamı 315 bin kmlere kadar kullandım. Sana da civic tavsiye ediyorum. Hepsini ilan verince 1. günde sattım. hiçbiri sorun çıkarmadı ve çok az yakıyordu. Yedek parçası da uygun fiyatlı. Yürüyen aksamı ve motor işçiliği de 10 numara. Eşimin Peugeot 307 si çok elektronik sorun verdi. Atlrkadaşımın megane'ının da işçiliğini beğenmedim hiç. Honda civic de 2001 e kadar olan modeli tavsiye ederim. Jazz da alabilirsin. Dışardan küçük görünse de içi salon gibidir.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
Ben son 11 sene içinde 6 tane honda kullandım, 6. yı da yeni aldım. İlk 3 arabamı 315 bin kmlere kadar kullandım. Sana da civic tavsiye ediyorum. Hepsini ilan verince 1. günde sattım. hiçbiri sorun çıkarmadı ve çok az yakıyordu. Yedek parçası da uygun fiyatlı. Yürüyen aksamı ve motor işçiliği de 10 numara. Eşimin Peugeot 307 si çok elektronik sorun verdi. Atlrkadaşımın megane'ının da işçiliğini beğenmedim hiç. Honda civic de 2001 e kadar olan modeli tavsiye ederim. Jazz da alabilirsin. Dışardan küçük görünse de içi salon gibidir.

honda kullanmış birinden duyduğumuz klasik kullanıcı yorumu bu. 2 sene honda teknisyenliği yaptım ve şikayetçi olan görmedim. 98-2001 arası modeller en az yakıp hiç sorun çıkarmayan modellerdir. piyasasıda en çabuk alınıp satılan modelidir. ölüsü para eder. parça fiyatları yüksek denilsede kalite oranı çok yüksektir. parça kolay bozulmaz. parçası ucuz olup 2 günde bozulup değiştikten, yolda kaldıktan sonra ne yapayım ben o ucuz parçayı. 2001-2005 arası kasada güzeldir. aynı kalite ondada mevcut fakat fiyat olarak temiz bir araç için sizin bütçenize biraz ekleme yapmanız gerekebilir.

Bütün yorumları okumadım ama dizel düşünürseniz Hyundai accent admire 1.5, 2005-2006 model 16-17000TL civarında, yıllarca kullanılabilecek donanımlı bir araçtır.
-30 ve +40 derecede tek marşta çalışır :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
dizel araç alırken sakın ucuzuna kaçmayın. hatta pahalılarına bakın. iyi araştırın, yetkili servisten expertiz onayı alın (yarın öbürgün sorun çıkarsa kafalarına atabilesiniz) günümüzün dizelleri gayet teknolojik, motor verimi yüksek ve hassas yapıdalar. motor masrafları gayet yüksek. ucuza diye sevinerek aldığınız aracın motoru katlanarak masraf açar ve hem araçtan soğumaya hemde maddi sıkıntılara sebep olabilir. daha geçen hafta ustamın dükkanına dizel araç expertize getirdi bir müşteri. kendini akıllı sanıyo, ucuza anlaşmış güya. araç hem hasarlı, pek çok yeri boyalı ve motoru son demlerinde haldeydi. adama sorunlarınıda söylemiyo satıcı, kimse ayranım ekşi demez tabi. aldırmaktan vaz geçirdik. satıcıda sinirlenip gitti haliyle. tekrar ediyorum. bilien birine göstermeden araç, heleki dizel araç sakın almayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar