Bu kriz dönemi 2. el fiyatları çok geliyo bana ya da nette fiyatlar çok şişiriliyor..
Ekonomik olsun dersen 6-7ooo ytl 95'e kadar brodwayi düşünebilirsin![]()
Arkadaş,
senin durumunu bilenlerdenim, aynısını yaşamıştım:cat: Suzuki ler çok iyi araçlar. 1000 cc olanı gerçekten az yakar ve performansı iyidir. 1300 cc olanı her duruma yeten bir makinedir. Ancak, bu arabaların başta ön tekerleklere tahrik sağlayan (Tas Başı vs denen) şaft donanımı çok çabuk arızalanıyor ve tamiri çok pahalı. Aynı şekilde ön takımı. Temizini bulduğunuzda asla kaçırmayın Suzuki Swift aracını.
Paranıza göre bir araç tavsiye edecek olursam, gülen güler bana ama, temiz, bakımlı, hatta tertemiz bir Lada Samara Öneririm:cat: Bilen bilir diye gireceğim yine, hele Gaz takılınca gayet ekonomik, bakımları yapılmış ve klasik arızaları halledilmiş ise, hele temiz bakılmış ise, kesinlikle göz ardı edilemeyecek bir araç. Yürüyen aksamı ve motoru iyi ve bakımlı olduktan sonra, kalorifer donanımı süpperdir. Şahin Broadway gibi araçlarla karşılaştırılamayacak kadar ekonomiktir.
Bunu beğenmediyseniz ya da hiç istemiyor-düşünmüyorsanız, modeli ne olursa olsun, az kullanılmış, temiz bir Renault Broadway öneririm. Temizi yıllarca başınıza hiç bir iş açmaz. Marşa basar gidersiniz.
Ben sübjektif ve tecrübelerime dayanan değerlendirmelerimi yazmaya çalıştım, diğer arkadaşlarımınkilerini de merakla okuyacağım:cat:
Umarım en kısa zamanda istediğinize, gönlünüze göre olana kavuşursunuz:rendeer:
Reno flash bayaa hızlıdır 3. viteste 160 gören makinadır ama frene gelince tutmuyor.
Bizim bir arkadaş. Mz ile takasladı tabi üstüne bir miktar para verdi meblayı bilmiyorum. 3 silindirliymiş araba. Motoru yaptırdı krank kolu 30 lira gibi birşeymiş. yani çok ucuz bir fiyata motorunu yaptırdı şu an biniyor. Tam bilgiyi alırım senin için dostum.
Sağlıcakla.
yerliyi düşünüyorsan bari flash düşün derim daha tok ve derli toplu biraz konforlu şeklide güzel lpg lileri üflüyor ayrıca nadirde olsa klimalıları falan var
yok yok doğru söylüyor arkadaş yalnız flash ile flash s çok farklıdır flash s ler biraz daha performans için üretilmişlerdi modifiyeye de geliyorlardı tek kusurları yüksek süratlerde arkaları atıyorsu onun içinde eskiler kum torbası koyardı flash s lerin arkasına ağırlık yapsın yeri tutsun diye
ama benim dediğim flash 1.4 ler idi çok az yakar iyi kaçar flash s ler 1.7 dir çok iyi giderdi zamanın aleti haylada temizi çok iyi gider sanırım
bu arada önceki sayfada dedim mi bilmem ama ford ka da çok güzel bir tercih olabilir yerlilerden accent ı tercih etmeyin nedeni reno kağıtsa accent naylon dur diyim.. sonuçda arabada kendi canınızın dışında hanımınızın çocuğunuzun anne babanızın canınıda taşıyorsunuz bunlarıda düşünün
Merhaba dostlar...
5000-6ooo lira gibi toplamda birikmişimiz var.Bu paraya az yakan yerli olmayacak bir araba düşünüyoruz.yakıt huhusu önemli olduğundan düşük motor hacmine sahip az yakması açısından