Araba aldım amaaaaa... bir sorun var gibi sankiiiii

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
3 gün önce araba aldım... Mitsubishi Lancer ... aldığım yere yakın iş yerim var... 25 km uzakta... oraya park ettim... hala orada duruyor...
arayan yok soranı kovalasınlar... :queen::queen::queen:
park ederken 2-3 foto aldım o kadar...ses sistemi neyim varmış... içinde değişik lambalar neyim yanıyor da... daha görmedim...
aldığım kişinin face de paylaştıgı videolarda gördüm onuda... :p:p:p:cherry::cherry::cherry::queen::queen::queen::sunny::sunny::sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"kumarbazlik, itlik, hergelelik" :)

hayırlı olsun ama Lancer ın yanlış modelini satın almışsın :queen:

Bir dacia değil..:cherry: Lan arabanın fanının çalıştığını duymadım hararet göstergesi yok.. Aşk aşk..:cherry:

Motosikleti
D400
arabada oturdugun koltuğun hemen önünde yuvarlak bişi var, görünce şaşırma; ona direksiyon diyorlar :queen:

3 gün önce araba aldım... Mitsubishi Lancer ... aldığım yere yakın iş yerim var... 25 km uzakta... oraya park ettim... hala orada duruyor...
arayan yok soranı kovalasınlar... :queen::queen::queen:
park ederken 2-3 foto aldım o kadar...ses sistemi neyim varmış... içinde değişik lambalar neyim yanıyor da... daha görmedim...
aldığım kişinin face de paylaştıgı videolarda gördüm onuda... :p:p:p:cherry::cherry::cherry::queen::queen::queen::sunny::sunny::sunny:

3 gün önce araba aldın x bir yere park ettin 3 gündürde orada durmakta buraya kadar her şey tamam.

Arayan yok soranı kovalasınlar ne demek ? Olmadık bir yere park ettin polisimi aramalılar, yoksa satışamı koydun senimi arıcaklar hadi bunlarıda geçtim evine neden koymadın x bir yere koydun. Madem oraya koycaktın arabayı neden aldın ?

Kafamda deli sorular :)

Motosikleti
"kumarbazlik, itlik, hergelelik" :)

Gumarı sevmem abi... Birazcık piyasa yapalım bakalım...15 kişiyle tanıştıysam 12 si araba sordu...lazım araba 😁😁

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------

hayırlı olsun ama Lancer ın yanlış modelini satın almışsın :queen:

Savolun abi... Bir dahakine öbürü alırız yaa... İlk oldu bu... Acemilik işte 😋😋

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------

Bir dacia değil..:cherry: Lan arabanın fanının çalıştığını duymadım hararet göstergesi yok.. Aşk aşk..:cherry:

Aynen abicim aşk bu... 🙃😉

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------

arabada oturdugun koltuğun hemen önünde yuvarlak bişi var, görünce şaşırma; ona direksiyon diyorlar :queen:

Vallaha mi... Ama bununki ters tarafdaymis... bir de bunun arkasında topcase gibi bişey var... Bagaj mi ne diyorlar...yedek lastiği felan da varmış... Alışkın değilim böyle şeylere yaaa.. 😁😁😁😆😆😆😅😅

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------

3 gün önce araba aldın x bir yere park ettin 3 gündürde orada durmakta buraya kadar her şey tamam.

Arayan yok soranı kovalasınlar ne demek ? Olmadık bir yere park ettin polisimi aramalılar, yoksa satışamı koydun senimi arıcaklar hadi bunlarıda geçtim evine neden koymadın x bir yere koydun. Madem oraya koycaktın arabayı neden aldın ?

Kafamda deli sorular :)

Motosiklet tutkunu olduğum için olabilir mi abicim... 😉😉

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------

Hoppaaaa tey tey teeeyyyyy

Motosikleti
D400
Alışırsın, vergisi sigortası kaskosu durdugu yerden 250 lira min. yakan bir alet o.

250 + benzin :queen:

Motosikleti
Alışırsın, vergisi sigortası kaskosu durdugu yerden 250 lira min. yakan bir alet o.

250 + benzin :queen:

kasko yok... modelinden dolayı yapmıyorlar..1 yıllık vergıyı dün yatırdım...440 tl... sigorta eski sahibinden kalan 6 aylık daha var...
benzin 5 tl...zaten 2012 den beri kıbrıstayım hacı... gezecek yer kalmadı... şimdi çakallık zamanı... hangi hatunla tanışırsam araba soruyor yahu... moturdan korkuyorlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

Kaputta duran şey fileli çorap mı:queen:

bu moturculara birazcık araba kültürü şey yapmak lazım... :queen: :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

ne varsa onda varmış abicim... yıllardır düzgün takıldık da elime ne geçti.. ( benimkinden başka :queen: :p

Adam konu açmış ama suç adamda değil yorum yazanlarda, ellemeyin kendi haline bırakın böylelerini.

ferhatkars madem konu açıldı, Kıbrıs'ta hayat nasıl, neler yapıyorsun, biraz anlat, muhabbet edelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar