Ara Yağ Bakımı ve Servis

Motosikleti
D400
5000 km de servise götürmesek kendimiz yağını değiştirsek, 10.000 de gelip desek (garantiden çıkmasın diye-ne yardan ne serden😁) yağ değiştirmeye vaktim olmadı bu motoru servise garantiden alırlarmı almazlarmı?

Yukarıda sorulmuş anlarlar anlamazlar diye sonuçta kayıt tutup km de yazmıyorlarmı serviste?

bakım aralıgı 10bin ise sen 5binde yağ değiştirsen km sıfırlanmıyor ki, nereden anlayacaklar =)

Motosikleti
D400
Ben yanlış sordum 5.000 km de birse ben 10.000 de götürsem, 5.000 kmde servise sokmamışsın kayıt yok dese garantiden çıkarmı onu sormak istemiştim?

Evet çıkar hocam. Servis kaydı yetkili serviste olması zorunludur.

Konu tam tersi ara yağ bakımı; yani 5binde bir olan motoru 2500 de bir kendin değiştirirsen problem olmaz.

5000 km de servise götürmesek kendimiz yağını değiştirsek, 10.000 de gelip desek (garantiden çıkmasın diye-ne yardan ne serden😁) yağ değiştirmeye vaktim olmadı bu motoru servise garantiden alırlarmı almazlarmı?

Yukarıda sorulmuş anlarlar anlamazlar diye sonuçta kayıt tutup km de yazmıyorlarmı serviste?
Çok güzel bir soru cevabını bende merak ettim.

Bu unutma işini biraz uzatsak mesela tüh ya iki yağ değişimini veya üç yağ değişimini unutmuşum desek kaç unutmaya kadar yerler?

Not: Özür bu soruya cevap verilmiş, cevap verilmiş olduğunu görmedim. İptal tuşunu da göremedim soruyu iptal etmek için.

Motosikleti
D400
Çok güzel bir soru cevabını bende merak ettim.

Bu unutma işini biraz uzatsak mesela tüh ya iki yağ değişimini veya üç yağ değişimini unutmuşum desek kaç unutmaya kadar yerler?

Not: Özür bu soruya cevap verilmiş, cevap verilmiş olduğunu görmedim. İptal tuşunu da göremedim soruyu iptal etmek için.

gecen ay forumda birisi yazmıştı 6 aylık bakım süresini geçirmiş 6.5 ay sonra götürmüş de motor arızalanınca garanti dışı bırakmışlar sırf bu mevzu yüzünden :D

unuttum dersen muhtemel gülerler :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar