Şehiriçi ile şehirlerarası ve otoban çok farkediyor demekki.
beyler kararımı verdim..
nasip kısmetse nikahımda imzayı attıktan 1-2 hafta sonra ben de (hatta biz de) scarabeo ile aranıza katılmak istiyoruz..
inşallah hayırlısı olur..
Hocam merhaba,ben de 2013 scarabeo aldım. Uzun siperlik aldıysanız nereden ve ne kadara aldığınızı sorabilirmiyim?Teşekkürler..
Arkadaşlar pazartesi lastik basınçlarına bir bakayım dedim.
Koltuk altında 2 kişi için 2.1 ve 2.2 yazıyor. Petrol istasyonuna gittim oralarda eskiden basınç tablosu vardı ama artık yok.
Kaç PSI'ye denk geliyor bilemedim ve oradaki çalışanın ön 28 arka 30 bas demesiyle öyle de yaptım. Gördüm ki benim lastiklerde doğru dürüst hava yokmuş. ön arka ikisi de 22-23 civarındaymış. Neyse eve gelince internetten baktım ön 30 arka 32 çıkıyor bar birimini psi'ye çevirince. Bugün gidip biraz daha hava basacağım. Peki siz kaç basıyorsunuz lastiklere (michelin city grip olanlar) ?
Benim fazla yakmam belki de bu yüzdendi. Hiç kontrol etmemiştim lastikleri aldığımdan beri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
Standard front tire inflation pressure 29 PSI (2,0 bar)
Standard rear tire inflation pressure 29 PSI (2,0 bar)
Front tire pressure with passenger 30 PSI (2,1 bar)
Rear tire pressure with passenger 32 PSI (2,2 bar)
Merhabalar,
2011 model Scarabeo'ma kavuşmama az kaldı yanlız, motoru aldığım gün ufak bir kaza meydana gelmiş ve resimdeki hasar oluşmuş (başka bir şehirden, motoru benim adıma bir arkadaşım aldı). Sizlerden öğrenmek istediğim, ayna yenisiyle değişmeden tamir edilir mi ve de çamurluk boyanması ne kadar tutar?
http://imageshack.us/a/img600/6687/00wh.jpg
http://imageshack.us/a/img849/7265/8utq.jpg
çamurluğa pofesyonel bir pasta cila uygulaması yaptır geçmezse boyatırsın fiyatı bilemeyiz
aynanın içini değiştirebilirsen mis gibi olur..
isabet olur. hayırlısı olsun.
daha önce ne kullanıyorsunuz?
Bundan önce CBF150 kullanıyordum.
Fakat sayısını hatırlayamadığım kadar çok motosikletim oldu çok şükür.
TVS Apache, GV250, YBR125, Zealsun ZS150, Kymco Agility City vs..
Ama iş gereği scooter dışındaki tarzlar bana uygun düşmüyor. (Takım elbise :jocolor: )
200-250cc bandında SYM GTS250 ve Aprilia Scarabeo 200 arasında kalmıştım.
Scooter'a bineceksem bari italyana bineyim diye düşünerek tercihimi Aprilia'dan yana kullanmayı planlıyorum.
GTS250 de enfes ama yakıt ekonomisi ve benim için çok önemli bir konu olan tekerlek boyutlarıyla ilgili olarak Aprilia 1 adım önde duruyor.
Sizin fikriniz nedir bu kıyaslamada? Onu da merak ediyorum..?
bu sıralar bende araştırıyorum internette 45 ile 60 tl arasında bir sürü alarm var ,otomatik çalıştırma bağlatılmadığı sürece herkes memnun ,ilk önce çinli motoruma birtane alacağım eğer güzel çıkarsa x-city e de takarımarkadaşlar alarm takan var mı?