Sevgili tolme x8 400 (yanlızca gösterge paneli değişik) kullanan biri olarak sana şunu söyleyebilirim x evo tavsiye etmem motor şehir içi kullanımı için aşaırı hantal şehirdışında ise yetersiz gelebilir gerçi scarabeodan geçeceğim beni kesecektir diye düşünebilirsin ama durum öyle olmayacaktır.Bahsettiğimiz araç tam arada kalmış sıkışmış bir model olduğundan bir süre sonrada 500 luk bir şeyler isteyeceksin belki 600 luk silverwing aklını çelecek ayrıca ön tekerleğin yere basış açısından kaynaklandığını düşündüğüm bir sertlik vardı motorda ve son olarak aksesuarları inanılmaz pahallı arka çanta takmak istersen dünyanın parasını gözden çıkarman lazım neyse her şey maddiyat haklısın ama yeni sezonda 500 lık bir beverly düşer gibi geliyor
dediğiniz gibi para olsa alıcam bir beverly 500 bakıcam keyfime ama

ne yazıkki şartlar elvermiyor,benim alacağım motor ile şehiriçi kullanımım neredeyse hiç olmayacak diyebilirim,şehiriçi için ufak bir motorum var onu kullanıyorum,bu motorla gideceğim minimum mesafe 70-80km olacaktır (izmir-aliağa arası) başka forumlarda xevo400 için olumlu yorumlar okudum,tek düşündüren kısmı tekerlek çapının ufaklığı ve tipsiz görüntüsü

birde alacağım motosikletin artçısınında rahat olması gerekiyor, hep gezilere 2 kişi gidiyorum, misal daha önce sattığım xmax250 nin sele genişliği ve artçısı çok rahattı,bu yüzden xciting500 bile çekici gelmeye başladı ,scarabeo nun selesinin artçı kısmı çok büyük değil 250-300km lik yollarda problem olmuyor ama daha uzun yollarda artçıyı rahatsız edebiliyor,daha touring tarzına yönelme sebeblerimden biriside budur.4 martta Allah izin verirse istanbuldaki fuarda olacağım orada bütün modelleri bir arada görerek daha kolay karar veririm sanırım,şeytan diyor git al birtane 0 xmax geniş geniş

ama onunda çekişi ve gidişi scarabeo dan farklı değil ,servis parça olayı daha kötü,ozaman da pek değiştirmenin anlamı kalmıyor bu sefer alacağım motora 4-5 sene binebilmek istiyorum aslında