Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allah kimsesin başına kaza vermesin.Islak zemin kurbanı oldum=) oldum olası yavaş bir şoför olduğum için muhtemelen büyük bir fiziki ve maddi hasardan kurtuldum diye düşünmekteyim.Gideceğim yer 100 mt. olsa bile asla kasksız motora binmem, bu da gene kazadan hasarsız çıkmama sebep oldu gibi...motor sol tarafı üstünde kayarak kaldırıma çarptı, ben o çarpma anını ise yattığım yerden izliyordum=) sol ayna iptal,ismini bilmiyorum ama çanta takılan yerin sol kısmı,ayak koyulan yerin sol kısmında erime ve farla, hız göstergesini birleştiren yere ait bölgedeki vidalarda kırılma var.motor altımdan kaydıktan sonra kayarken hızlandı, sürtünme olmasına rağmen neden hızlandığını anlamadım...kazadan 50 mt. önce ışıklarda oldukça süratli olduğu belli olan başka bir motorcu arkadaşla selamlaştık, ilk o geldi yanıma ve motoru kaldırmamda, hasarları tespit etmemde oldukça yardımcı oldu...kendisi kazayı naklen izlemiş ve o çarpmaya motorun hasarının oldukça az olduğunu anlatarak bana moral verdi sanırım. iyi ki kasko yaptırdım diye düşünmekle beraber,motorun altımdan yavaşça kaymasına rağmen, neden hızlanarak kaldırıma çarptığını hâlen anlamadım...anlattığım başka bir arkadaşım yağla karışık bir zemin olabilir, hızlanam bundan sebep olabilir dedi ama zemini kontrol etmediğim için, tam olarak nedir, ne değildir bilmiyorum.forza mavi kart durumundayım=)