yaw bende euro 2.00 a falan düşerse alıyım diyorum. Ötv %37 iken daha ucuzdu bu motor..Kur aprilla rüyama limon sıkıp duruyor

Seçimden önce kur düşermi veya seçimden sonra? Huzur scooter da ama aprilla huzur vermiyor pek bu aralar..
malum bu segmentin ikinci el müşterisi biraz kıl 5 bini geçtimi gözü 250 maxiden başkasını görmüyor. yoksa 7 bin pek atla deve değil ama fiyat şismesi rahtsız edici sadece. Hali hazırda motor olmasa alırdım bu fiyattan ama şimdi pusuya yattım bekliyorum..hayırlısı:wiinkk:
valla ben kur düşükkende aynı paraya almıştım ötvden dolayı,kur belki temmuz ağustosa biraz gevşer ama yinede 2tl leri görebileceğini pek sanmıyorum,hatta antalyadaki wand kardeşimde kurun biraz düşmesini bekliyordu ,parası ucu ucuna yetiyordu sanırım,biraz pazarlıkla aldı oda motorunu,kurun ne yapacağı belli degil ,altın ve petrol habire rekor kırıp duruyor ama yinede bişi fark etmiyor,aslında temiz ikinci el baksanız derim,muhakkak yeni alan maymun iştahlılardan birisi birkaç ay sonra cc yükseltmek için satar

biliyorsun ülkemizde 2000-3000km motosiklet kullanan bu işin üstadı oluyor hemen cc büyütüyor,ben şahsım adına bu paraya alınabileceğin en iyisini aldığımı düşünüyorum,eşimle birlikte heryere götürüyor hızı çekişi bana yeterli,benzini kokluyor mübarek,7000km ye geldim bakım hariç servis yüzüde göstermedi maşallah diyim

e daha ne olsun üzerinde aprilia yazmış ahmet mehmet yazmış valla umrumda bile değil ,beni üzmesin yeterki,ha ileride param olursa ve batma yaparsa

fercoda aprilia scarabeo nun 500 lüğünü türkiyeye getirirse onu alıcam,o olmazsada beverly 300 veya 500 lüğünü alacağım,şahsen ben italyan motor teknolojisini sevdim,japonlara göre piaggio grubu motorların selesi,süspansiyonları biraz daha sert,görünüşleri japonlar kadar robota benzeyen keskin köşeli kartal bakışlı değil

ama bence modern klasik görünümlü çok hoş motorlar,birazda şans işi motor alma olayı,en iyi motoru alırsın bir sürü problem çıkarır,(BMW ,yamaha gibi),gidersin dandik çin malı alırsın senelerce kullanırsın örnek benim mondial 50tt var 5 yıl oldu alalı 12500km de büyük bir problemim olmadan biniyorum,2 defa arka fren balatasını değiştirdim birkezde kayışla debriyaj balatası değişti okadar,ev iş arası onu kullanıyorum öteki ile uzun yol gidiyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------
millet neredesiniz ,herkes motorlarını aldı gezmekten fırsat bulupta iki resmini yükleyemedi şuraya

,hey beyaz scarabeo cular nerede resimler,ilk izlenimlerinizi alalım ,nasıl gidio gücü hızlanması sizce nasıl,çanta aldınımızmı ?