Benim bu motora katmak istediklerimin arasında
8-10 cm daha uzun bir
ön cam var mümkünse ellerde kapalı (ama olmadı elleri kendi imalatım bir elcik koruma ile kapatıcam)
Daha konforlu bir
sele (yazın uzun yol planlarım var belki yurtdışı sahilden yunan hırvat italya ispanya)
Ön grenajlara rüzgarı biraz daha savuracak 5-10 cm
rüzgar kesici (yumuşak maddelerle denemelerim oluyor arada pilates matları bu konularda iyi)
Tüm Grenajları tekrar
boyatmak. (çift renk)
Aynaları öne doğru 5-10cm
kaydırmak ve yükseltmek (kendimden uzaklaştırmak)
Belki bunlarla ilgili fikirler veya uygulanmışları varsa örnek fotoğraflarla yardımcı olabilir herkes =)
Topcase in altına BASI yayları koyarak titreşimini sönümleme çalışmaları (proje aşamasında)
Bu arada siteyi gezdim bizimle ilgili ürünlere baktım bana yarayan birşey yok, bir kaç parça var yazın varyatör için alacağım onları motopitten halledicem.
Varyatör kayışı alıcam ama af1racing.com da pahalımı ben mi yanlış bakıyorum. Motopitte daha uygun.
Bunların dışında aliexpress ten ledlerim geldi şöyle;
Yakından çekmemişim hiç, Led zaten gözüküyor, arkasında yuvarlak bir top ve buna bağlı 6 7 cm lik bir çubuk, çubuğun diğer ucunda da halka var bağlantıyı o halkayla yapıyorsunuz.
Ledleri nereye koyucağımı şaşırdım ben aşağılarda olmasını istiyodum araçların ayna seviyesinden düşük şekilde.
Önce şöyle denedim;
Aynaya üstten ve alttan bağlantı yaptım.
Sonra şöyle konumlandırdım ve bu şekilde bağlantısını yaptım; (Elektrik parktan alındı, Tuşla açıp kapatabilicek şekilde yapıldı)
Yakından
Ön Grenajın altında iki vida var biliyorsunuz, onlara sabitledim kalın kauçuk vida pulları koyarak.
Yanarken
Gece
Bu şekilde ledler gövdeye bağlı olduğundan dolayı hep gövde nereye bakıyorsa orayı aydınlatıyor. Direksiyonu çevirdiğim yönü ise kendi farı aydınlatıyor ama ledler başta söylediğim o topun izin verdiği ölçüde oynar başlı tasarıma sahip olduklarından nereye bakıcaklarını yönlendirebiliyorum. Bende sürüş esnasında farklı açılar deneyerek bana en uygununu buldum. Farın kendi ışığı ortayı yoğun sağa ve sola doğru ise kısılan bir aydınlatma şekline sahipti ve ışık ortanın en ilerisinde ufuk çizgisine paralel şekilde direk kesiliyordu.
Bende bunu önlemek için farları hem uzağı aydınlatıcak hemde sağ ve soldaki farın kısıldığı loş bölgeleri aydınlatıcak şekilde açılandırdım.
Gerekmediğinde kapatıyorum
Otobanda özellikle çok kullanıyorum. Bazen selektör yerine bunları kullanıyorum.
Aydınlatma
KAPALIYKEN
AÇIKKEN