Merhaba,
Ben yaklaşık 3 ay önce Givi 34 lt arka çanta satın aldım.
Satın aldığım dükkandaki arkadaş bana sağlıklı olabilmesi için beo lara özel givi sehpa almamı önerdi.
Delme yapmadan monte ediyorsun.Montajı çok kolay ve birçok givi ve kappa model arka çanta uygunluğu var.
Biraz pahalı ama ben aldım.
Bence alacağın yere bir danış bu aparatları sana anlatırlar.
Diğer türlü hem delme vs. olacak ve de duyduğum kadarıyla ses yapıyor.Sağlıklı olmuyor kısacası.
İyi günler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
Merhaba,
Satın aldığım dükkandaki arkadaş bana sağlıklı olabilmesi için beo lara özel givi sehpa almamı önerdi.
Delme yapmadan monte ediyorsun.Montajı çok kolay ve birçok givi ve kappa model arka çanta uygunluğu var.
Diğer türlü hem delme vs. olacak ve de duyduğum kadarıyla ses yapıyor.Sağlıklı olmuyor kısacası.
İyi günler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
Motor için 45 veya 46 litrelik bir arka çanta almayı düşünüyorum. Genellikle çantayı monte etmek için bir tabla da veriyorlar yanında.
Benim merak ettiğim; bu tablayı, motordaki çanta taşıma yerini delmeden nasıl monte edebiliriz?
Çanta alan arkadaşlar; siz nasıl monte ettiniz? çanta tavsiyesi, yorumlarınız neler?
Merhaba,
İyi günler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------
Mrb arkadaşlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
Yeni aldığı beo mla talihsiz bir kaza yaşadım.Çok şükür bi kaç sıyrıkla atlattı.Motorumda da çizikler vs. var.Çok önemli bir hasr yok.
Fakat kazadan sonra motorumun çekişi çok düştü.Özellikle yokuşta üzerinde sadece ben varken( 77 kg) çok zorlanıyor ve egzozdan yorgun bir ses geliyor.
İnternetten araştırdım fakat yeterli bilgi bulamadım.
Bu arada motoru sıfır aldım henüz 3500 km de.
Bakımları zamanında yapıldı.
Sorum şu,
1.Böyle bir sıkıntı ile karşılaşan varsa nasıl bir çözüm buldu?
2.Kaza esnasında motor egzos bulunan tarafa yattı ve gaz kolunun üzerine düştü.Hatta fren kolu ve gaz kolu bölümü sallanıyordu.Vidasını sıkıştırdım.Acaba bu yan yatma kaza ile çekiş arasında bir bağlantı olabiilir mi?
3.İnternette silindir kapağının yanında hava filtresini yağlayan bir boru olduğu ve bu borunun gevşeyip çıktığı söyleniyor.Bu da çekişi bayağı düşürüyormuş ama ben böyle bir boru göremedim.Bundan kaynaklanabilir mi?
Teşekkürlerr.