Aprilia superbike geliyor...

big01305nf7.jpg

Aprilia İtalyanın Milan şehrinde Piaggio Group 1200 bayinin katıldığı bir toplantıda 2009 yılı için Dünya Superbike şampiyonasına katılacağını açıkladı.Kenan Sofuoğlununda yarıştığı seride RSV1000R modeliyle yer alacağını duyuran Aprilia yeni aracınında tanıttı...Honda Yamaha Suzuki Kawasaki ve Ducatinin yer aldığı şampiyonada Max Biaggi Troy Bayliss Carlos Checa gibi tanıdık yüzlerde yer alıyor...65 derece ile açılandırılmış 1000 cc 4 silindirli 200 HP gücündeki elektronik kontrollü bir motorla donatılmış olan RSV 4 geliştirme çalışmalarının sürdüğü belirtiliyor...Nitelikli ileri üretim teknikleri ve materyallerin kullanıldığı söylenen motosikletin sürücülerinin kimler olacağı şimdiden merak konusu.BMW'ninde 2009 yılı içerisinde şampiyonada yer almak için hazırlıklar yaptığı biliniyor..

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
4 Silindirmi :silent: Aprilia bisiyler çeviriyor hadi hayırlısı

Bu makineyi kullanacak kimse üstüne binmeden sevdikleriyle helalleşsin bence:) 4 silindir ve 200 beygir , harika bir makine doğrusu.

Bazı makinalar insanı özendiriyor...
Resme nakıyosun sonra içinden ir ses vın vın diyor...
Paylaşıkm için teşekkürler...

harbı guzel motormus haaa:cyclopsanacabapılotu kım olacak bılıomusun guzel motor walla ne deyelım allah sahıbıne bagıslasın:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklette Aprilia derim başkada bişey demem gene yapmış İtalyan keratalar yapacağını satıyom benim aygırı alıyorum bu keratayı 200 hp buna yol lazım yol hey yavrum hey makine beeeeeeeeeee :queen::queen::queen: Al bu makineyi alayına sol çek :queen::queen::queen:

Motosiklette Aprilia derim başkada bişey demem gene yapmış İtalyan keratalar yapacağını satıyom benim aygırı alıyorum bu keratayı 200 hp buna yol lazım yol hey yavrum hey makine beeeeeeeeeee :queen::queen::queen: Al bu makineyi alayına sol çek :queen::queen::queen:

Heehhe cok güldüm heee :queen:

Hakıkaten cok ıyı makına 1000cc ve 200Hp cıdden ıyı :cat:

abi adamların 125cclık motoru 180-200e cıkıyo ıtalyan yapımı korkulur bunlardan
:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yayaya şaşaşa Aprilia Aprilia çok yaşa:queen::queen::queen:Motosiklet alacaksan mutlaka Aprilia olmalı hep söylüyorum arkadaşlar bu iş İtalyan işi:queen::queen::queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
O ne sevgili Prometheus cuğum,:p
Yakın gözlüklerimle bakınca Tıpa ya da kapak gibi bir şeye benzettim,doğrumudur?:cherry:

:mrgreen:

Aprillia kullanan bir ademevladı eğer plakasını logolu civatayla tuturmazsa yeri cehennemdir hocam...:)

dıs gorunus tek kelımeyle harıka bıde pıstte gormek lazım bakalım neler yapıcak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar