Aprilia SR 125 alınır mı?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Ne olduğunu ve neden öyle söylediğinizi anlamadım. Şans eseri forumu görüp üye olup yorum yazdım ama yanlış bir durum mu var acaba? Açabilirseniz sevinirim. Selamlar.

Yukarıda @Nikkfurie ucundan biraz açıklamış :) Hırbonen Japon severdi ama Aprilia markasına da özel bir ilgisi vardı :) Sizin bu sorunları okuyup yazmaya başlasa, forumda kan gövdeyi götürürdü...attılar, bence yanlış yaptılar...forumun rengiydi. Daha beter yazanlar hala forumda...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

Hırbo hepi topu bir tane Honda kullanmış şansına sorun yaşamamış , yukarıda tavsiye ettiği Dio da benzin pompasından sıkıntı yaşayan birçok kullanıcı var..

Yapma hocam, Hırbo'nun nerden çıkacağı belli olmaz...:)

Yukarıda @Nikkfurie ucundan biraz açıklamış :) Hırbonen Japon severdi ama Aprilia markasına da özel bir ilgisi vardı :) Sizin bu sorunları okuyup yazmaya başlasa, forumda kan gövdeyi götürürdü...attılar, bence yanlış yaptılar...forumun rengiydi. Daha beter yazanlar hala forumda...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

Yapma hocam, Hırbo'nun nerden çıkacağı belli olmaz...:)

Hırbocan geçmişte Triumph Tiger 800 kullanmış (ben Africa'dan önce bir Yamaha'sı var sanıyordum) yani Avrupalı nın tadını almış unutamıyor Aprilia ilgisi bundan ;)

Teşekkür ederim cevaplarınız için ben tabi üst tarafları görmemişim. Sevgiler.

Konuyu hortlatayım mı arkadaşlar? Uzun zamandır piyasadan uzağım, 2.Çocuktan sonra motosikletle gezme işleri bırakıldı.

Şimdi iş gereği yaşadığım ufak ilçede (datça) 3 aşağı 5 yukarı gidip gelmek, market fln yapmak için motosiklet alayım dedim.
Asıl amaç iş olunca min. Maaliyet ama öz bedeli korumakta önemli. Sr125 şuan kredi kartına 12 taksit vade farksız 99.000/12 oldukça alınası. Bende hep japon sürdüm 3 honda 1 kawasaki m oldu. Akıl Japonda tabi. Ama Fiyat farkı %45 😀 45.000 peşin, 100.000/6 taksit Honda dio 😎

Sky Town baktım oda 149.000₺ sanırım. Yani ben SR125 ten uygununu bulamıyorum.

Çok kısa mesafelerde süreceğim genelde. Sizlerin başka mantıklı tavsiyesi olur mu?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Konuyu hortlatayım mı arkadaşlar? Uzun zamandır piyasadan uzağım, 2.Çocuktan sonra motosikletle gezme işleri bırakıldı.

Şimdi iş gereği yaşadığım ufak ilçede (datça) 3 aşağı 5 yukarı gidip gelmek, market fln yapmak için motosiklet alayım dedim.
Asıl amaç iş olunca min. Maaliyet ama öz bedeli korumakta önemli. Sr125 şuan kredi kartına 12 taksit vade farksız 99.000/12 oldukça alınası. Bende hep japon sürdüm 3 honda 1 kawasaki m oldu. Akıl Japonda tabi. Ama Fiyat farkı %45 😀 45.000 peşin, 100.000/6 taksit Honda dio 😎

Çok kısa mesafelerde süreceğim genelde. Sizlerin başka mantıklı tavsiyesi olur mu?
99.000₺ 12 taksitle düşünecek çok bir şey yok aslında :) 125cc Aprilia marka bir scooter, ne kadar kötü olabilir, ne kadar sıkıntı çıkarabilir? Saçma sapan Dio bile bundan (finansman farkını da ekleyince) %50 daha pahalı.

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
SR125 modelini ben de beğeniyorum. Bildiğim kadarıyla Marmaris'te servisleri var. En kötü ihtimalle feribot ile Bodrum'a geçilip servis için orada da baktırılabilir. Bence Aprilia üzerinden devam edebilirsiniz.

F54

honda dio kullanıyorum TAVSİYE ETMEM
gerçekten sorunsuz sıkıntısız kronikleri olmayan bir motor çok ekonomik 100/1.8 lt yakıt sarfiyatı pürüzsüz sessiz sürüş keyfi vs vs bol yedek parça hızlı 2.el ( benzin pompası sürekli az benzin ile kullanmakla alakalı)
21000 km oldu ama bu gün olsa ben gidip dio almam sele sert çok rüzgar alıyor oturuş pozisyonu çok kötü jantlar çok ince
eğer honda alacaksan activa 125 veya pcx sh 125 te alınmaz tipi aynı dio
veya yamaha rayZ güzel ona da peşin para istiyorlar onu da geçelim
gelelim aprillaya renkleri vs çok güzel ödeme imkanı da iyi bu zamanda 12 taksit vade farksız
sıfırına 80000 TL YAZMIŞLAR :eek::oops:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
benim de honda diom var 55bin tl daha pahalı sr125ten değer mi kesinlikle hayır şimdi olsa ben de aprilia alırdım

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Eğer elimdeki xmax 250'yi beni üzmeyecek bir fiyattan satabilsem ben de almayı düşünürdüm, neredeyse çinli fiyatına aprilia scooter, tipi de çok güzel, tam da küçük bir ilçede çarşı pazar işlerini görmeye ikinci motor olarak kullanmak için güzel motor.
Ben en uzak mesafesi 2-3km olan küçük ilçede çarşı pazar işlerine ikinci motor olarak xmax 250 kullanıyorum elimde bu var diye kullanıyorum ama gereksiz büyük. Satsam piyasa durgun değmeyecek diye kullanmaya devam ediyorum.

Motosikleti
Hero Dash 125
Geçenlerde 97 bin lira 12 taksit şeklinde Hero Dash 125 satın aldım. Belki sizin için bir seçenek yaratır. Datça'da Hero servisi de mevcut.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
sıfırına 75 80 diyor bayiler. Kundial vermiyolar o paralara

Motosikleti
Forza 250
Nakit verirseniz sahibinden de 60-65 liraya 24 model 3-5 binde olanlarını alabilirsiniz arkadaşım geçen rks marka motorunu 40 bin civarına sattı neredeyse bu motor bu paraya bedava

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar