Alınır diyen arkadaşlara kanma sakın.
Yamaha RayZR 98.000,Honda dıo 100.000 olduğu yerde bu motor neden seçilmeli bir kişi bana anlatsın lütfen.
Farklı olmak için bu kadar saçma işler yapmamak lazım diye düşünüyorum.
Binlerce kurye boşuna dıo almıyor.
Ama ben olsam RayZr alırdım. Çünkü daha tipli
Hehehe, n'aber?
Dio SR 125 ile kıyaslanabilir değil bir sefer onu geçelim.
RAYZR güzel bir motosiklet. Daha hafif. Hemen hemen aynı güçte. (Daha güçsüz ama hafifliğiyle dengeliyor...) AMA maalesef 12/10" lastikler ile kaybediyor. 14" lastik nere 12/10" lastik nere. Direkt çöp, amatör işi.
Dio Rayzr alacak param yok onun için aprilia düşünüyorum 10 taksit vade farksız olduğu için
Aklımda hemen satma fikri yok ama bi gün büyütecek olursam diye sormuştum Kocaelide beni bir yerden bir yere götürsün yeter görünüşüde oldukça güzel motor kısmından sıkıntı olmayacağını biliyorum çünkü piaggio motoru kullanıyor.
Yedek parça düşündürüyor beni sadece
Dio Rayzr alacak param yok onun için aprilia düşünüyorum 10 taksit vade farksız olduğu için
Aklımda hemen satma fikri yok ama bi gün büyütecek olursam diye sormuştum Kocaelide beni bir yerden bir yere götürsün yeter görünüşüde oldukça güzel motor kısmından sıkıntı olmayacağını biliyorum çünkü piaggio motoru kullanıyor.
Yedek parça düşündürüyor beni sadece
Yedek parça bir şekilde bulunur, uydurulur, en kötü yurtdışından getirtilir. Yeni motorda yedek parça gereksinimi neden olsun ki? Kaza bela olaylarını da aklınızdan çıkarın. Bence ödeme imkanınızın olduğu gözünüze ve gönlünüze hoş gelen motoru alın.
Merhabalar arkadaşlar aprilia SR 125 alınır mı yedek parça sıkıntısı yaşarmıyım daha sonra satacak olsam 2. el pazarı nasıldır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Herkese selam,
Aprilia Sr 125'i 5 Temmuz 2024 tarihinde satın aldım şu an 900 km'ye geldi. Motor ile ilgili sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Şimdiye kadar 2 adet sorunla karşılaştım:
1) Motor arıza ışığı 750 km'deyken yandı daha sonra söndü. Servisin bu durumdan bilgisi var, oksijen sensöründe sorun oluyormuş, garantiden işlem başlattılar değişimi yapılacak. Servise giderken bendeki arıza ışığı kendiliğinden söndü ama pc ye bağlayıp gördüler.
2) Benzin şamandıra sorunu. Bunu ilk aldığımdan beri fark ediyordum. şöyle ki; kalan yakıt 120 km derken bir anda sıfıra düşüp yanıp sönmeye başlıyor. Bu şekilde yakıt almaya gittiğimde 3-3,5 litre arasında yakıt alabiliyorum. Aslında yakıt deposu 6 litre yazıyor. Yani daha içinde 2,5-3 litre kadar benzin varken yakıt azaldı bitmek üzere uyarısı vermeye başlıyor. Bunu da sensör değişimi yapılacağı zaman servis garantiden girişini yapacak.
Onun haricinde ben keyifle kullanıyorum. Taksit kampanyasından yararlanıp da aldım diğer motorlar hep nakit para istiyordu bir kısım, bu konuda Sr125 avantajlı geldi.
https://r.resimlink.com/G7mZ1zfi-eV.jpg
Valla dua et @Hırbonen atıldı forumdan...![]()
Valla dua et @Hırbonen atıldı forumdan...![]()
Ne olduğunu ve neden öyle söylediğinizi anlamadım. Şans eseri forumu görüp üye olup yorum yazdım ama yanlış bir durum mu var acaba? Açabilirseniz sevinirim. Selamlar.