Aprilia RSV4 Tuono Pistlerde Görüntülendi....

Yeni Aprilia RSV4 Tuono'nun Misiano pistinde test asnasında çekilmiş fotoğrafları basına sızdı. Ünlü İtalyan motosiklet dergisi Motociclismo tarafından ele geçirilen fotoğraflarda yeni Aprilia Tuono modeli biraz kamuflajlı da olsa net olarak görülüyor.

Ohlins süspansiyonları ve Brembo radyal frenleri ile dikkat çeken Tuono RSV4'ün tasarımcısı Miguel Galuzzi. Fotoğraflarda şasiden dışarı fırlamış olarak görünen beyaz soğutma suyu kabı Aprilia RSV4'ü de tasarlayan Miguel Galuzzi'nin tasarımının son halini almadığı açıkça belli oluyor. Tuono RSV4'ün biçimli kuyruğun yanında fazlaca uyduruk kalan geçici kafa karenajı da şimdilik pek çekici değil. Bakalım Aprilia Tuono RSV4 son haliyle Ducati Streetfighter'a rakip olabilecek mi?

1323_apr.jpg

1323_apr2.jpg

1323_apr3.jpg

Kaynak:Motoron Dergisi

Ekli dosyalar

• 1323_apr3.jpg
    1323_apr3.jpg
    16.2 KB · Görüntüleme: 2,450
Moderatör tarafında düzenlendi:
bu ne yahu motora bılmem ne kadar far koymuslar onden mopedlere benzıyor :mrgreen:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi de bunda henüz bir şey yok ki. her şey çıplak. yan grenajlar yok, alt grenajlar yok, kafa grenajı geçici. teknik detayları da verilmemiş. bunun çılgınlığı neresinde? ben göremedim...

bu ne yahu motora bılmem ne kadar far koymuslar onden mopedlere benzıyor :mrgreen:

Çık!! Çık gittt, git gözüm görmesin...:wiinkk::wiinkk::cherry: Hakkatten ya, daha çırılçıplak....:p Daha RSV4 factory ye doyamamışken.. birde bunla vurmasınlar bana....:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar