Bana attığın resmi yükleseneBen yükleyecektim ama Telf hakkı sana aittir diye dokunmadım
![]()
Yengenden izin almam lazım
Telif hakkı ona ait aslında
Bana attığın resmi yükleseneBen yükleyecektim ama Telf hakkı sana aittir diye dokunmadım
![]()
Satılık ilanlarında gördüm RS250'yi?Yengenden izin almam lazım
Telif hakkı ona ait aslında
Merhaba arkadaşlar. Benim sizlere bir sorum var. HErhalde bu soruyu kullanıcı olarak en iyi siz cevaplarsınız.
Rs125inizin motor ömrü nedir? Bildiğiniz en uzun kullanan kaç kmdedir ya da siz kaç kmde piston sekman motor yaptırdınız? Şu anda almayı düşündüğüm bir rs var ama ben sürekli İzmit - İstanbul arası gidip geliyorum ve en azından bir 20.000 km gidebilmesi lazım motorunun sizce gider mi?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Benim sizlere bir sorum var. HErhalde bu soruyu kullanıcı olarak en iyi siz cevaplarsınız.
Rs125inizin motor ömrü nedir? Bildiğiniz en uzun kullanan kaç kmdedir ya da siz kaç kmde piston sekman motor yaptırdınız? Şu anda almayı düşündüğüm bir rs var ama ben sürekli İzmit - İstanbul arası gidip geliyorum ve en azından bir 20.000 km gidebilmesi lazım motorunun sizce gider mi?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
1500 km de bile motor yaptııran var![]()
Takasa girelim![]()
valla arkadaşlar bende cbr 125 var 2 3 aydır şimdi bu gpr 125, aprillia rs125, yzf 125 arasında kararsız kaldım herkez motor büyütür ben nıyese onlarada bınıp onlarında zevkini yaşamak istiyorum cok kararsızım araştırıyorum hyo 250 mı alsam diyeede düşünmuo değilim :S