gpr 125 kullanmöası zevkli olduğu kadar bileklerime işkence eden bir motordu ama kendimi çok güvende hisediyordum çünkü kimi zaman kedi gibi uysal kimi zaman çita gibi hızlanan bir alettir.Artçı olarak arakana birini alırsan o kişi sevmediğin biri olsun çünkü büyük işkence çektirmiş olursun ona.ilk rodaj bakımı 1000km.de sonra 6000.de bir ve servis fiyatlarıda 70-80ytl.1000km bakımında egzap çipi takılıyor ve motor mutasyon geçiriyor.28 beygir civarı gpr125 rs125 33bg.Hor kullanmazsan baya bir kilometre piston gömlek gerektirmez mesela 25000km. kullanan tanıdıklar var bebek gibi bakıyorlar motora ve hala performansı gayet iyi.Rs125 kesinlikle çok daha kaliteli ve performanslı bir makina para olsa onu alırdım.Sahibinden.com da Rs250 var adanada valla içim gidiyor o motora ama istanbula getirmek sorun ve para yok

İkinci el temiz bir rs125 buldunmu fiyatıda uygunsa kaçırma gpr125tense rs125i tercih ederim.2 zamanlı ss bir alet alıyorsan benzini çok düşünme zaten günlük şehiriçi kullanıma çok uygun makineler değil bence hem kullanımı rahat değil trafikte hemde çok yakıyorlar.Gpr125 te yamaha motoru kullanılıyor diğer derbi modellerindeki gibi 124lik sendalarda ybr motoru,600 küsür cc.lik modelinde xt660 motoru 50cc.lik sendalarda dt50r motoru kullanılıyor.Yani tasarım ispanyol ama motor japon.Rs125e paran yetmezse bence gpr125e bak veya gileranın 125liklerine bak.Gpr125in bakımında şanzuman yağı buji,vs.. gibi şeyler değişiyor ve kontroller ayarlamalar yapılıyor zaten 10000 bakımında kullanıcı kitabına göre piston segman kontrolü var sadece kontrol değişim değil.Muhtelif internetteki ilan sitelerinde rs125 baya uygun fiyatlara bulabiliyorsun hatta abartı modifiyeliler bile bulabiliyorsun.Benim gprda Gianelli performans egzozu sayesinde +3 bg. vardı ama aprilia fabrika çıkışı 33bg.Aklıma şuan bu kadar geliyor,istediğin herhangi bir bilgi varsa sor,bildiğim kadarıyla seni aydınlatmaya çalışırım.