Aprilia RS125 yaz ortası Türkiyede!!

Bu gün izmirdeki bir aprilla bayii ile konuştum aprilla rs 125 i yaz ortası gibi getireceklerini söylediler. Forumumuzda asparagas haberlere gıcık oluyorum sizlerede böyle bi haber vermek istemem ama bana söylenen bu.Umarım bana söylenen doğrudur ve motor yaz ortası gibi gelir!

peki fiyatı ne kadarmış?Bİ bilgin var mı?ayrıca aprilla yı hangi ülke üretiyor.

Fiyatı ilk ötvden önce 7-7.5 civarı deniyodu, 8,8-5,9 olabilir bence, arkadaşın dediği gibi gümrüğe girmiş rs125'ler, Ankara motomaxlere pzt-salı gelicekmiş...

aprilia, italyan firmasi. uretim de italyan olmasi lazim.

fiyat olarak da 9 civarinda olacagini ben de duymustum...

walla bilmiyorum ama bana fiyatı için 6.5 falan dediler ama banada pek inandırıcı gelmedi.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Not : Aprilla değil Aprilia doğrusu, başlığı değiştirdim.

arkadaşlar motomaxa sorduğum sorunun gelen cevabını aynen gönderiyorum:

Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkürler. Aprilia RS 125 Modeli gelmiş olup İstanbul,Kızıltoprak bayimiz Rutomoto'da görmeniz mümkün
olabilecektir ve fiyatı 5.925 € dur. Rutomoto'nun telefon numarası 0 216 349 84 54 tür.
Size daha önce yanlışlık sonucu atılmış ARN ile ilgili maili dikkate almazsanız seviniriz.
Saygılarımızla,

Motomax Motorlu Araçlar A.Ş.
www.motomax.com.tr

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Apri 5,925 eru ha satsınlarda görelim..3-5 heveslisi çıkar onlarda aldıktan sonra pişman olurlar..Çünkü o paraya 4 silindir canavar gibi çok temiz bi race gelir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar