Evet arkadaşlar bugün motorun biryerlerine 700 800 tl sıkışmış
, Marş rublesini aldık elimize.Bunu neden yazıyorum daha sonra bu motoru alacak kişiler için burası bir arşiv niteliğinde.Sadece ruble yay falan değiştirmeyin arkadaşlar.Ne yazıkki bu motorlarda böyle kronik bir sorun var.Eğer akünüz belli bir kapasitenin altında marşa zorlarsanız ruble aşınıyor.Böyle yapmak yerine direk gidip aküyü yenileyin.Birde 12amper akü orjinalli, ucuz olsun diye küçük amper taktırmayın.
Ben komple set olarak değiştireceğim.550 600 tl'den aşağı bulamadım Ebay'da da 170 dolar yani pek bir fark yok.İki üç hafta kadar hem motorum hem ben dinleneceğim.Aldığım kişi yaptırdığını söylemişti, ancak sadece ruble değiştirmiş olacak ki, sorunu ortadan kaldırmamış.Büyük ihtimal satarken sıkıntı yaratmasın diye geçici olarak yaptırdı.Ben uzun süre binmek istediğim için 700 800 lira komple ruble setine(Ruble, dişli, Volan), sanıyorum 150 gibi bir fiyata da jant akordlarına vereceğim.Ondan sonrada güzel bir arka çanta almayı(sh48) düşünüyorum, yazın Uzungöl gezi planlarım var.Çadır ekipman
vallahi bayağı bir masraflı oluyor bu motor işi ancak öyle bir sevdaki onsuz da yapamam
r:
Bakalım artık..
Ben komple set olarak değiştireceğim.550 600 tl'den aşağı bulamadım Ebay'da da 170 dolar yani pek bir fark yok.İki üç hafta kadar hem motorum hem ben dinleneceğim.Aldığım kişi yaptırdığını söylemişti, ancak sadece ruble değiştirmiş olacak ki, sorunu ortadan kaldırmamış.Büyük ihtimal satarken sıkıntı yaratmasın diye geçici olarak yaptırdı.Ben uzun süre binmek istediğim için 700 800 lira komple ruble setine(Ruble, dişli, Volan), sanıyorum 150 gibi bir fiyata da jant akordlarına vereceğim.Ondan sonrada güzel bir arka çanta almayı(sh48) düşünüyorum, yazın Uzungöl gezi planlarım var.Çadır ekipman
Bakalım artık..