Aprilia kullanıcılaeı burada mı ?

Katılım
26 Eyl 2015
Mesajlar
956
Servis ile ilgili sıkıntı oluyor mu ? Mesela bir parça falan gerektiğinde süre sıkıntısı falan birde bakımları nasıl yaptırıyorsunuz ?

İstanbul'da servis ve parça ile ilgili sıkıntı yaşamazsin.Sen sanırım Rs125 düşünüyordun 4 zamanlı.O motorda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.Tabi sıfır alırsan daha iyi olur.İkinci el alırsan da foruma danismadan alma.Sonuç olarak Honda ve Yamaha kadar rahat ucuz parça bulamasanda sıkıntı yaşamazsın.Genel bakım parçalarını Fercodan temin edersin, zaten düzgün motor aldınmı kaza haricinde değişecek parçalar balata bilye tel gibi bulunan parçalar.
 
Katılım
18 Nis 2013
Mesajlar
2,495
Mesele parçanın bulunup bulunmaması değil, senin karşılayıp karşılayamayacağın, gerisi teferruat. Sen karşılayabiliyorsan parça her zaman vardır burda olmasa komşu ülkede olur.
 
Katılım
19 Haz 2015
Mesajlar
401
şu aprilia modellerinin isimleri bana hep çok janjanlı geliyor. sırf motorun ne diyenlere sunlardan birini soylemek icin aprilia alırdım. "Pegaso Tuscany Tibet" "scarabeo" "tuono" "pegaso" "dorsoduro" "leonardo"
süper yemin ediyorum. yemisim servisini.
 
Katılım
22 Mar 2016
Mesajlar
344
Yorumları okuduktan sonea dahada içim ısındı aprilia ya sıfır siyah rs4 125 alacağım
 
Katılım
28 Mar 2024
Mesajlar
1,738
Hocam aldınızmı acaba bende şuan rs 125 düşünüyorum başlangıç olarak alacağım parçası falan çokmu pahalı ve ankarada servisi falan varmıdır
Arkadaşın son görülmesi 2024'ün Haziran ayı bakması biraz imkansız gibi . Aprilia'nın parçası çok pahalı , parça konusunda sıkıntı çoğu markada var ama başlangıç motoru olarak hem parçası pahalı hem karenajlı bir motosiklet almak çok zengin değilseniz gereksiz.
 
Katılım
23 Kas 2024
Mesajlar
3,807
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bugün bi aprilia parçası bi yamahadan bi kawasakiden pahalı değil çünkü üstündeki parçalar aynı marka hatta aynı model kullanılıyor rs125in parçası da r125den cb125den daha pahalı olmaz olsa da aralarında o kadar fark olmaz bugün japonyadan bi parçanın gelmesi 2 hafta sürüyorsa italyadan gelmesi 2 ay sürmüyor
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst