Aprilia Aprilia ETV MILLE 1000 Caponord Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

teşekkürler Prometheus ...
dün ki yazımdan sonra akşam çıktım biraz limitleri zorladım ...daha sonra yağ seviyesine baktım yine max un üzerinde duruyor.. heralde yağın fazlasını biraz geri çekmem gerekecek ...fazla yağ az yağdan daha çok zararlı olduğunu biliyorum...
tek teker meselesine gelince çok rahat tek teker yapılıyor ve reasing makinelerden çok daha uzun süre tek teker gidiliyor...bi foroğraf makinesine denk gelemedim..:(

Capanord dehşet bir motor, üzerindeki motor RSV Mille nin biraz daha sakinleştirilmiş versiyonudur, çok güzel uzar, çok güzel yatar, Capanord denince aklıma Okinord (Oktay Ciğer) gelir. Virajlı yollarda en kral SS ci bile yetişemez. Onun kullanışı ile Capanordu görmenizi isterim.

güzel bi motor ama VARADERO' YU TERCİH EDERİM
varedero yla capo gibi bozuk yola giremezsin ve viraja yatamazsın .. vardero nun şase uzunluğu tam bi handikap...ikisini de kullandım .. capoya pinen asla varederoyu gözü görmez emin olun...
o kadar ağır bir makinenin palet cant olmasıda ayrı bi sıkıntı...dünyada telli canta dubleks lastik teknolojisini ilk yapan apriliadır...şimdi bmw de uyguluyor...

Son düzenleme:
Şu Ferco adamakıllı çalışsa da servis ve parça derdi de kalksa tamamen. Tabi o zaman yükselen fiyatlar karşısında şu günlerde Aprilia almayanlar naparlar bilemiyorum :p

evet haklısınız hava kalmış biraz..
ferco motor yedek parça sistemiydi demek istediğim..

ferco kıvırırsa bu işi alınabilir hale gelir aprilialar..
(güvenli bir distribütör en azından)

ya hakettiği yeri bulsun da..benim gözümde hep bmw ye eş değer olarak gelir aprilia neden bilmiyorum..
hele o futura 1000..ay ay...

BMW kadar kaliteli değildir elbette ama tasarımları cidden güzel Aprilia'nın

Aprilia-Futura-700.jpg

kaliteyi bilmiyorum haliyle,hiç aprilia kullanmadım zira:) ama italyandır tasarımdır kalitedir:)
üzülüyorum böyle iyi markaların mktn distribütörlerle harcanmasına..

bakalım hiçbir sonuç çıkmazsa ben alacağım distribütörlüğünü :p

Çin'den 1 konteynır 200cc enduro sipariş ettim zaten, Prometheus marka :p Yanında Aprilia da satarız ne olacak ki :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar