APP plaka

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şaka yapmıyorum özellikle mali müşavir abim var ona sordurttum sağolsun öğrendi bnm için ismine yakın ise 1000 lira civarı tutuyomus fb ts gs falan 500 600 lira dedi:rendeer:
ben bu plakayı isme özel cıkarttırmadımki...önceden trafikten cekilen araçların plakaları...15-20 sayfalık plaka dökümanı verdiler...sec beğen dediler...aradım taradım isim ve soy ismime en uygun olan buydu...anladınız sanırım ne demek istediğimi...:cat:

arkadaşlar her konuda olduğu gibi yine anlamsız yerlere gitti konu ben gerekn bilgiyi aldım ve teşekkür ettim ilgilenen arkadaşlara bundan sonra biraz geyik muhabbeti oluyo

Hortlatayım:D Arkadaşlar kafaya koydum alacağım app plaka,istanbulda varmı bildiğiniz bir yer anadolu yakasında,yada daha önce sipariş ettiğiniz ve güvendiğiniz bir adres,link verirseniz sevinirim.Bende cbr125 var bizim plakalığa en uygun boyut hangisidir,yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilrimi ve ya resim koyabilirmi?Şimdiden teşekkür ederim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

yokmu bu işle ilgilenen?

Hortlatayım:D Arkadaşlar kafaya koydum alacağım app plaka,istanbulda varmı bildiğiniz bir yer anadolu yakasında,yada daha önce sipariş ettiğiniz ve güvendiğiniz bir adres,link verirseniz sevinirim.Bende cbr125 var bizim plakalığa en uygun boyut hangisidir,yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilrimi ve ya resim koyabilirmi?Şimdiden teşekkür ederim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

yokmu bu işle ilgilenen?

sahibinden de app plaka diye arat bi çok yer mevcut..ben araba için aldım..şimdiye kadar bi problem çıkmadı...orjinaller bagajda duruyor...ama polisin insafına kalmış bişey...

Sorun açısından sormadım,parayı gönderip geri dönmememe ihtimalleri için sordum,hangisi güvenlidir,birde bizim motora hangisi uyar? Hatırlıyorsan link gönderebilirmisin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar