Apec Apx7 satın aldım

Motosikleti
apec apx7
merhabalar,

uzun araştırmalar sonunda apex apx7 aldım, aranıza katıldım. şimdilik sadece 150 km yol yaptım. çok yazabilecek bilgim yada izlenimim oluşmadı ama ilk etapta şunları söyleyebilirim. motosiklet beygirine göre hızlı, ciğerli. ciddi eğimdeki rampada bile 80 e kadar banamısın demeden çıkıyor. frenleri güvenli. süspansiyon biraz sert yol bozukluklarının hepsi hissediliyor. buna mukabil yol tutuşu görebildiğim ve anlayabildiğim kadarıyla gayet iyi. birkaç ufak hatası var ama hiçbirisi beni üzüp sıkıntıya sokacak şeyler değil. ilk benzin alışımda 93 km de 3 lt lik aldı. şimdilik gayet memnunum. zaman geçtikçe elde ettiğim deneyimlerimi paylaşırım.

Motosikleti
apec apx7
Neden? 1 ay araştırdım, 120.000 e sıfır, abs ve tcs bulunan 150cc ve üstü başka motor bulamadım, siz bu kriterleri karşılayan bir motor biliyor musunuz? ayrıca hayırlı olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim.

Motosikleti
apec apx7
arkadaşlar çok teşekkür ederim, umarım sizler çok çok daha iyilerine sahip olursunuz.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Benim Kanuni Seha 150'nin birebir kopyası...ekranı bile aynı...

Daha doğrusu bunu Çin'de bir yerlere ürettirip herkes kendi markasını basıyor. Arora Beatrix, RKS Freccia vs. Şanslı iseniz sorunsuzca binlerce km yaparsınız, değilse uğraşıp durursunuz. Biraz kumar bu marka modeller...ben kendi web sitesinden her parçasına ulaşabildiğim, servisi yakın ve fiyatı uygun diye (o dönem) Seha 150 seçmiştim.

Eğer aynı tasarım ise, arka frene giden hortumlar egzoza çok yakın geçer. Bu hortumlar boşta ise mutlaka bir kelepçe ile şaseye sabitleyin. Torklu ve keyifli bir makinadır. Sele altı oldukça geniştir. Seha gibi ise su soğutması çok başarılıdır. Ben yaz sıcağında Ayvalık'ta 80 C derecelerde dolaşıyorum mesela. Aküsü sele altında kolayca erişilebilen yerdedir. Uzun süre kullanmayacağınız durumda (-) kutup başını sökerseniz sorun yaşamazsınız. Bende CST lastikler var. Berbattır. Sizde ne var bilmiyorum ama bu modellerdeki lastiklere güvenip özellikle kış ve ıslak zemin koşullarında dikkatli olun. Ben sadece yazın kullandığımdan pek önemsemedim.

Güzel günlerde kullanın.

Motosikleti
apec apx7
Benim Kanuni Seha 150'nin birebir kopyası...ekranı bile aynı...

Daha doğrusu bunu Çin'de bir yerlere ürettirip herkes kendi markasını basıyor. Arora Beatrix, RKS Freccia vs. Şanslı iseniz sorunsuzca binlerce km yaparsınız, değilse uğraşıp durursunuz. Biraz kumar bu marka modeller...ben kendi web sitesinden her parçasına ulaşabildiğim, servisi yakın ve fiyatı uygun diye (o dönem) Seha 150 seçmiştim.

Eğer aynı tasarım ise, arka frene giden hortumlar egzoza çok yakın geçer. Bu hortumlar boşta ise mutlaka bir kelepçe ile şaseye sabitleyin. Torklu ve keyifli bir makinadır. Sele altı oldukça geniştir. Seha gibi ise su soğutması çok başarılıdır. Ben yaz sıcağında Ayvalık'ta 80 C derecelerde dolaşıyorum mesela. Aküsü sele altında kolayca erişilebilen yerdedir. Uzun süre kullanmayacağınız durumda (-) kutup başını sökerseniz sorun yaşamazsınız. Bende CST lastikler var. Berbattır. Sizde ne var bilmiyorum ama bu modellerdeki lastiklere güvenip özellikle kış ve ıslak zemin koşullarında dikkatli olun. Ben sadece yazın kullandığımdan pek önemsemedim.

Güzel günlerde kullanın.
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. yağ soğutmalı, yazın antalyada nasıl bir performans gösterecek ben de merak ediyorum. lastikler anlas, bilenlerin söylediklerine göre iyiymiş. dediğiniz gibi torku çok güzel, beygirinden daha güçlü hissettiriyor.
Hayırlı olsun,hoşgeldiniz camiaya
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
çok teşekkür ederim. 48 inden sonra motor merakı bakalım nereye gidecek :)

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
motosiklet beygirine göre hızlı, ciğerli.
Beyle mi? :unsure:
cigerli.jpg

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. yağ soğutmalı, yazın antalyada nasıl bir performans gösterecek ben de merak ediyorum.
Bu sınıfta yağ soğutmalı ilginçmiş. Yazın Antalya'da nasıl olur bilemedim. Su soğutmalı performansını biliyorum ama hiç yağ soğutmalı kullanmadım. Umarım sorunsuzca binersiniz. Selamlar.

Motosikleti
apec apx7
Bu sınıfta yağ soğutmalı ilginçmiş. Yazın Antalya'da nasıl olur bilemedim. Su soğutmalı performansını biliyorum ama hiç yağ soğutmalı kullanmadım. Umarım sorunsuzca binersiniz. Selamlar.
teşekkür ederim, eski bmw lerde de yağ soğutmalı motor olduğunu duyunca bmw yapıyorsa vardır bir bildiği dedim aldım bakalım göreceğiz.

Motosikleti
Dominar D250
Motorunuz hayırlı olsun. Ben de prensipte anlaştım. Yarın ruhsatı alacağım.

Motosikleti
Dominar D250
Teşekkür ederim. Yeni konu nasıl açacağımı bulamıyorum. Ondan buraya yazdım. Başlık sahibi arkadaşımızın affına sığınıyorum arkiler...

Motosikleti
apec apx7
Teşekkür ederim. Yeni konu nasıl açacağımı bulamıyorum. Ondan buraya yazdım. Başlık sahibi arkadaşımızın affına sığınıyorum arkiler...
rica ederim ne demek, şimdiden hayırlı olsun, kazasız-belasız keyifle sürün.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Aşağıdaki linkte uzun boylu olmasa da motorunuzun üreticisi hakkında bilgiler var. Üşenmeyip 36 sayfayı okursanız müşteri memnuniyeti kavramından ne anladıkları konusunda fikir sahibi olursunuz. Birçok insan ciddi şikayetlerde bulunup kendileriyle ilgilenilmediğini ifade ettiler. Daha sonra Marka Apec oldu. Beyaz bir sayfa açıldı. Umarım şimdi müşterilerine değer veriyorlardır. Motorunuz tekrar hayırlı olsun. Kazasız, belasız ve arızasız sürüşler dilerim.

https://www.motosiklet.net/forum/konu/volta-rm5-scooter-hk.206557/

Motosikleti
apec apx7
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Aşağıdaki linkte uzun boylu olmasa da motorunuzun üreticisi hakkında bilgiler var. Üşenmeyip 36 sayfayı okursanız müşteri memnuniyeti kavramından ne anladıkları konusunda fikir sahibi olursunuz. Birçok insan ciddi şikayetlerde bulunup kendileriyle ilgilenilmediğini ifade ettiler. Daha sonra Marka Apec oldu. Beyaz bir sayfa açıldı. Umarım şimdi müşterilerine değer veriyorlardır. Motorunuz tekrar hayırlı olsun. Kazasız, belasız ve arızasız sürüşler dilerim.

https://www.motosiklet.net/forum/konu/volta-rm5-scooter-hk.206557/
size şöyle söyleyeyim, aldığım yerle alakalı olabilir gittiğim iki servisten de aldığım yerden gerektiğinde aldığım destekten de çok memnunum. şimdilik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar