Ape gidon

Merhaba;
Borelli ledow motorum var ve ape gidon yaptırmak istiyorum şablon gibi birşey bulamadım.açılar hakkında tecrübeli olan,bilgisi olan varsa tavsiyelere açığım.Yoksa tammamen acemi işi körlemesine kafamdakini yaptıracagım :)
Birde 1 inç (orjinalide bu kalınlıkta sanırım) borunun içinden elektrik kablolarını geçirsem sıkıntı olurmu ?
Tesekkürler.

1inch değil seninki 22 mm dir. Netten araştır al yapınca pahalıya geliyor. İlla yaptırcam dersen paslanmaz alüminyum 400 TL düz boru 250. TL gibi

Motosikleti
Cruiser
Şahsi fikrim bu olay bi motora yapılabilecek en sinir bozucu olaylardan..
Bana göre görsel olarak zaten güzel durmuyor bu tabii ki relatif bir olgu fakat geçtim görselliğini, bir sefer gezi esnasında bi arkadaşla değiştik motorları onun motorda yüksek gidon vardı, tahminen 20 dk falan kullandım, ellerim kalp seviyesinin üzerinde kaldığı için zaten uyuştu, viraj alıcam çarmaha gerilmiş isa gibi dolanıyorum virajlarda.. Arkadaş nasıl kullanıyo acaba elleri uyuşmadan diye düşündüm.. Motorları değiştikten sonra baktım ki vatandaş sürekli tek eliyle kullanıyo.. İyice gazlayıp sol elle debriyajı sıkıyo sağ eli indiriyo, hızı azaldığında da sağ elle gazlayıp sol eli indiriyo.. Bu kadar eziyete ne gerek var cidden anlayamıyorum.. Mantıkla düşünecek olursak ve senin amacın eğer ki motor kullanmaksa, böyle birşey yapmazsın..

Eski bir ledow kullanicisiyim. Gidon kalinligi 7/8 inch yani 22 cm. Gidon alacaksan yaptirmak yerine aliexpress.com dan hazir olarak uygun fiyata alabilirsin. Acikcasi gidon yaptirasa terazisi uymayabilir onun dışında gidip nikelaj yaptırman gerekir uzun iş. Böyle bir yöntem dene bence

Ooo harmandalı.
Hazır al bence, farklı ölçülerde satılıyor. Kendin yaptırınca bir farkı, özelliği olursa onu bilemem tabi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamamen zevk meselesi kabulde gerçekten nasıl rahat ediliyor bu ape gidonla anlayamıyorum. İnsan doğasına ters zaten ismi de maymun gidon. 20 dakika dayanabildim yeter motorları değişelim diye çektim sağa arkadaş görmedi , telefon açtım duymadı . yarım saatimi de yedi orda benim vura vura düzeltesim geldi gidonu...

Şahsi fikrim bu olay bi motora yapılabilecek en sinir bozucu olaylardan..
Bana göre görsel olarak zaten güzel durmuyor bu tabii ki relatif bir olgu fakat geçtim görselliğini, bir sefer gezi esnasında bi arkadaşla değiştik motorları onun motorda yüksek gidon vardı, tahminen 20 dk falan kullandım, ellerim kalp seviyesinin üzerinde kaldığı için zaten uyuştu, viraj alıcam çarmaha gerilmiş isa gibi dolanıyorum virajlarda.. Arkadaş nasıl kullanıyo acaba elleri uyuşmadan diye düşündüm.. Motorları değiştikten sonra baktım ki vatandaş sürekli tek eliyle kullanıyo.. İyice gazlayıp sol elle debriyajı sıkıyo sağ eli indiriyo, hızı azaldığında da sağ elle gazlayıp sol eli indiriyo.. Bu kadar eziyete ne gerek var cidden anlayamıyorum.. Mantıkla düşünecek olursak ve senin amacın eğer ki motor kullanmaksa, böyle birşey yapmazsın..

Chopper sürüyorum ve APE den nefret ediyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ape gidonu da öğrenmiş oldum sayende, sağol. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar