Apartmanda motor muhafaza

önceden kaldığım sitede kapalı garaj ve güvenlik olduğu için probelem olmuyordu..

yeni taşındığım apartmanda motosikletimi koyabileceğim uygun, kapalı bir alan yok.. o yüzden apartman kapısının önünde kaldırıma koyuyorum. cadde üstü bir yer.. apartmannın bahçesi biraz karanlık ve ıssız olduğu için işlek olan cadde tarafına kilitleyip Allah'a emanet ediyorum...

Apartmanın altında kömürlük girişi var. Eskiden yazahane olarak kullanılmış. Kilidimi takıp oraya bırakıyorum. Brandasıyla tertemiz duruyor.

ya otoparka bırakan arkadaşlar aylık abonelik fiyatı ne akdar oluyor bende ileride motor almayı planlıyorum da herhalde otoparka bırakacağım ama bizim sokak da 2 tane scooter dışarıda duruyo bişi olmasa da ben otopark diyorum

ben merdiven demirine kilitleyiveriyom zaten 200 liralık motor...sabaha kadar yol kenarında dursun gene bişi olmaz :p

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
sanırım %90 ist öyle memleketin gözünü seven istersen kitleme çalınmaz bile malesef bende sokağa karşı apartmanın bodrum katının penceresine kitliyom efsanemi

Evi Apartmanda Olup Motoru olan arkadaslar buraya

ya siz simdi bulusmada yaparsanız evı apartmanda olanlar bulusması.:pr:

herkese mrb
benimde evim apartman ama eski motorumu garaj yaptırmıştık 500-600 ytl arasına ona koyuyodum baya iyidi.eğer evin önünde küçükte olsa bahçe varsa oraya güzel bir garaj yapılabilir bana kalırsa 2,00 mt 1,50 yeter herhalde

ben apartmanın bahçesine koyuyorum motoru,
tam duvar kenarına çekiyorum üzeri de üst kattaki balkonun altına geldiği için üstü kapalı garaj durumu oluyor.
motoru çektiğim yerde betona sabit insanların oturduğu bank var. bankın ayağına ön tekerden, pencere demirine de arka tekerden bağlıyorum. ön tekere bir de disk kilit. üzerini de branda ile örtüyorum. yakında bir de alarm taktırmayı düşünüyorum. bunca güvenlik yeterli mi acaba?

ev birinci katta olunca pencerenin demirine bağlıyorum. gözümün önünde yani. zaten stop ettiğim zaman direksiyon kilidine de alıyorum. bir de branda ile üstünü kapattık mı varlığı yokluğu bir oluyor :p

merhaba , bizim orda park paraları aylık 50 ytl filan ama ben tembel adamım en yakın park 600- 700 mt. mesafede oraya kadar her gün yürüdüketn sonra bir anlamı yok...
Benim apartmanın karşısındaki apartmanın balkon altındaki dükkan demirlerine hem ön teker hem de arka tekerden çelik halat la bağlıyorum , bir de disk kilidi sonra da göze batmasın diye bir branda ile kapatıyorum...balkon altı olduğu için yağmur falan gelmiyor. ilerde belki alarm da taktırabilirim ....

GKN

ben bi gece açık otoparkımızda bıraktım
1 geeceee......
uçtu kuşum...:pr::pr::salut:

GKN arkadaş, geçmiş olsun. Gece park gerçekten sorunlu, gündüz yükleyip götürüyorlar, kaldı ki gece

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Boşuna demiyorlar aksesuarları motosikletten çok tutuyor diye.

Şimdi bu motora birde uygun ev almak lazım :queen::queen::queen:

geçen sene konyada evim giriş kattaydı.evin içine sokuyordum.bazen banyoda yıkadığım bile oluyordu.:mrgreen:

şimdi istanbulda apartmanın içine girişine bırakıyorum.çıkarması benim için bile zor oluyor.
benzin kokuyo diyen bazı komşular varmış ama yüzyüze gelelmedik daha.
ben de motoruma laf getirmemek için yağ damlatan yerleri siliyorum ve karbüratörde mümkün olduğunca benzin bırakamaya çalışıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar