Apartmanda motor muhafaza

Selam MT'ciler Motoru Olupta Evi apartman olan var mı_?
Motorunuzun güvenliğini Nasıl sağlıyorsunuz.
Yer bakımından zor oluyor mu ?
Hava şartları El vermediği Zaman Motorunuzu nasıl muhafaza ediyorsunuz
Ben Şahsen motor alacagım ve evimde apartman oldugu için ister istemez zor oluyor Yer koyma guvenlık
bıde kayserıde oldugum ıcın 6 ay kış nasıl muhafaza etmelıyım yardımlarınızı bekliyorum tşklerrr....

Son düzenleme:
ev abarduman, motur kalorifer dayiresine hoop kömür rampasından, sonra vur kafayı uyu:mrgreen::mrgreen:

KRAL444 arkadaşım bende apartmanda oturuyorum ama binanın girişine motoru koyamama gıcık mal sahibi izin vermediği için mecbur 400-500m ilerimdeki kapalı otoparka bırakıyorum motorumu...her sabah motoru almaya giderken 10-15 dk. yol yürüyorum malesef bu yüzden...:pale: bu gidişle ya evi değiştiricez gibime geliyo...:)

hakkaten ya ben de apartmandayım ve ilerde motorum olcak.bir çözüm bulalım.hatta apartmana koyanlar diye ayrı bi sınıf oluşturalım:cherry:

Ben merdiven altına koyuyorum,yerim musait kocaman chopperları bile sıgdırıyoruz sanki özel yapılmış gibi.Güvenligi ise disk kilidi,halat ve üstüne branda çekme surati ile saglıorum.Ama şunu unutmamak lazım saglam bi hırsıza kilit dayanmaz..!

bende apartmanda oturuyorum.. motoru kapıdan içeri sokuyorum kapının girişine bağlıyorum..zaten daha bi yere gidemem merdiven var..:cherry: ayrıyetten alarmıda var..

Bodruma inen rampaya ; 1.20 genişlik 3,15 uzunlukta platform yapılmış. Kapalı bölmede , kapısında kilit var.
Sadece benim motor sığıyor...:mrgreen:

Tek Motorluk "VIP" alan... :bounce:

valla bizim burada bir arkadaş var gerçi arkadaş dedim ama tanış madım hiç adam motosikletiyle merdivenlerden cıkıp apatımanın içine katıyo artık yonetim kendisimidir izin mi almış bilmem ama bence güvenli:)

ev abarduman, motur kalorifer dayiresine hoop kömür rampasından, sonra vur kafayı uyu:mrgreen::mrgreen:

şaka gibi ama aynennnn :) benimkide kömür rampasından kazan dairesine! genelde orda duruo ama bu aralar sıcaklarda sok çıkar çok zor geldi ondan dışarda bırakıorum: 2 zincir+alarm+disk kilidi+dua :mrgreen:

ben apartman bloğunun altında sote biçimindeki çimlik alana bırakıyorum duvar tarafından en köşeye yaklaştırıp masterlock kilidimi takıyorum brandasını örtüyorum ve alarmını kurup Allah 'a emanet eve çıkıyorum....

hehe bende yakında alcam motor ama bakalım bende nereye koycam var bı motorluk yer ama bı cocuk koyuyo artık sıkıstırcaz herhalde tamda benım odanın altında zaten bende sabahlara kadar uyumadıgım ıcın sorun olmaz herhalde :)

eve yakın bıyerlerden bulursun otopark fln oralara bırakırsın....ama kesınlıkle ıssız yerlere bırakma....

bizim apartmanın girişine benim motor shadow + 3 tane scooter güvenlik masası hatta benim diğer2. motor scooter rahat sığıyor. koceman bi giriş var apartmanın altı banka sabaha kadar güvwenlik kamera falan var ama yinede kitlemekte fayda görüyorum....

ben motoru dışarı bırakamıyorum. apartmanın içine koymak içinde 5 basamak çıkartıyorum.Bir tahta yardımıyla ilerden hızımı alıp 5 basamak yaklaşık 1m yukarı çıkarıyorum.Motor çalışmazken çok zor oluyor çıkarması.Apartmanın içinede çalıştırıp girilmez ya :cherry:

nerde tırak orda bırak,boşver,sakınılan göze cöp batarmış,koy buldugun yere,kapa kontagını git;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
apartman aile apartmanı girişte 8 basamak var o basamakları çıkarabilsemgüzel bi yer varda cıkaramamki.. kapalı otoparka bırakıorum gidon kilidinden başka bişi yok

Almadan evvel hayal ederdim motorumu nereye koyacağımı. Ev de, iş yerinde.. :) Aklıma geldi de...

5 bloklu sitedeyiz, motor koymak için yerimiz var, tekerden kilitliyorum..Kışın aparmartman giriş kapısının demirine kilitliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar