Apaçilerdeki ki tutku

Motosikleti
Triumph Trident 660
Burada kış geldi sezonu kapatıyorum, içlik tavsiyesi,ısınma konulu baslıklar her dönem açılırken sanki bunlarda üşüme denen kavram yok, evet ben de üsümekten keyif alıyorum soguk havada sürmek benimde hoşuma gidiyorda bu apaçiler 200 cc tek silindir cakma egzozlu motosikletleri ile kasksız eldivensiz gündelik montla geziyorlar.
Cadde üzerinde oturduğum için sese alışığımda bu havada ekipmansız mahallede ehliyeti olmadığı için turlayanlara anlam veremedim

Motosikleti
Suzuki Inazuma
NS200 + Siyah parlak mont'lu gençler falan harbiden nasıl üşümüyor ben de merak ediyorum.
Genel olarak üşüyen bir insan değilim ama bu elemanlar herhalde motora binmeseler bu havalarda şort+tshirt gezecekler :D :D

Motosikleti
Ns200 15"
ehliyeti olmadığı için
Genelde bu tiplerin hayatında pek bir olay ve gelişme olmadığı için hayatlarındaki tek odak noktaları bu tarz basit şeyler, ehliyetleri olmadığından ötürü normal bir sürücü gibi yol alamadıkları için bunlara bu olaylar çok büyük olay geliyorlar ve bu tarz şeylerle uğraşıyorlar.

Aslında onlarınki bir tutku değil kendini bende bu piyasada varım demeleri, çünkü ehliyetleri yok ve yasal olmayan bir şeyi yaparak bir şeyi başarmış zannediyorlar.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Benim cok anlamadigim sey su: bu kekolar, apaciler vsler sanki sozlesmis gibiler ya da ayni torna tezgahindan cikmis gibiler; memleketin her yerindeki bu tipler hep ayni sekil giyinip ayni tarz danslari davranislari sergiliyorlar. Bu senkron nasil oluyor anlamadim bi turlu.

F54

Benim cok anlamadigim sey su: bu kekolar, apaciler vsler sanki sozlesmis gibiler ya da ayni torna tezgahindan cikmis gibiler; memleketin her yerindeki bu tipler hep ayni sekil giyinip ayni tarz danslari davranislari sergiliyorlar. Bu senkron nasil oluyor anlamadim bi turlu.
aynı genetik kodlarla donatılmışlar :D
arizona kertenkelesi
bir insanın dış görünüşü %90 piskolojik durumunu yansıtıyor saç traşı giyim kuşam kullandığı araba/motor nasıl
farkımız tarzımız diyorlar gerçekten öyle
geçen bir konu açılmıştı kullandığı motora göre kişilik analizi genellemelerin çoğu doğru
kendini çok iyi yetiştirmiş olduğundan farklı görünen keko'lar da var ama bunlar çok nadir

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
arizona kertenkelesi
bir insanın dış görünüşü %90 piskolojik durumunu yansıtıyor saç traşı giyim kuşam kullandığı araba/motor nasıl
geçen bir konu açılmıştı kullandığı motora göre kişilik analizi genellemelerin çoğu doğru
kendini çok iyi yetiştirmiş olduğundan farklı görünen keko'lar da var ama bunlar çok nadir
Hepsinin babasi ayni mi ya da akraba mi😂

F54

babaları aynı değil coğrafya kodu :ROFLMAO: misal rusya da bizdekiler gibi keko bulamazsın onların kekoları kendine has almanya'da da bulamazsın onlardaki de farklı
ama ırak suriye vs bizim keko'lara yakınlar :ROFLMAO:

Motosikleti
Triumph Trident 660
Mahalle aralarında 30-40 ile gidersen üşümezsin, süratin arttıkça üşümeye başlıyorsun.

@Motoseverrr Chatgpt 2008 Er6F'i bilmiyor. O nasıl Er6f öyle? :)
Geçen sene kağıthane zeytinburnu işyeri güzergahımda wedze iclikleri almadan önce soğuk bacağımı kesiyor gibi hissediyordum yine de keyifliydi.
Motosikletle hic 100 üstüne çıkmadım cc den dolayı 😃

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
2. Nesil olanlar da çift farlıydı. Chatgpt'nin yaptığı eski Hyosunglara benzemiş. Bir de bu sayfaya her girdiğimde Osman Aga'nın koyduğu Youtube videosu neden otomatik olarak çalmaya başlıyor?

• Haha
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Ns200 15"
2. Nesil olanlar da çift farlıydı. Chatgpt'nin yaptığı eski Hyosunglara benzemiş. Bir de bu sayfaya her girdiğimde Osman Aga'nın koyduğu Youtube videosu neden otomatik olarak çalmaya başlıyor?
Zaten abi çift farlı çiziyordu oda, Osman emminin videosunun çalma sebebide yüksek ihtimalle paylaştığı platform ile alakalı, aynı durum bendede var.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
arizona kertenkelesi
Bunu genetik olarak nitelendirmek ırkçılık olur.
Genelde bu malum saç traşlı tiplerin hepsinin kürtler olduğu varsayılıyor ama öyle değil. Ben Trakya'da yaşıyorum, burada da var o malum saç traşlı apaçi tipler, kültür aynı ama buradakilerin bir kısmı romanlar, diğerleri de bildiğin Trakya'lı, sarışın mavi gözlü tipler bile var ama şekil aynı, tavırlar aynı. Bu toplumdaki artan cehalet ve yozlaşmanın ekonomik çöküntü ile birlikte yol açtığı bir sonuç.

F54

Bunu genetik olarak nitelendirmek ırkçılık olur.
Genelde bu malum saç traşlı tiplerin hepsinin kürtler olduğu varsayılıyor ama öyle değil. Ben Trakya'da yaşıyorum, burada da var o malum saç traşlı apaçi tipler, kültür aynı ama buradakilerin bir kısmı romanlar, diğerleri de bildiğin Trakya'lı, sarışın mavi gözlü tipler bile var ama şekil aynı, tavırlar aynı. Bu toplumdaki artan cehalet ve yozlaşmanın ekonomik çöküntü ile birlikte yol açtığı bir sonuç.
evet ana baba veya millet ile çok alakası yok zaten 20 yaşına gelmiş bir insan kendini geliştiremiyor ise ana babasına birşey demek haksızlık olur ne yapacak babası elinden tutup berber'emi götürecek
hatta bi adam var berberlere kaptıran çocuğu böyle traş yaptı diye sıfır 1 modeli :ROFLMAO:
zaten bahsettiğimiz herhangi bir etnik köken de değil burada'da fazlaca var o model keko olmayan yer yok ki
benim bahsettiğim genetik tr ile alakalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar