apachi cross

Herkese selamlar Arkadaslar. Apachi 250 cc cross almayi dusunuyorum. Ancak bu motora plaka cikarilmadigini of road oldugu icin plaka ruhsat cikmadigini soyluyorlar. Faturayla emniyete gitsek ruhsat alamazmiyiz. Bu konuda bilgisi olan var mi. Fatura kesiliyorsa nasil plaka ruhsat olmaz muayene falan nasil oluyor vergiler nasil odeniyor. Sehir icine girmek gerektiginde ne yapiliyor. Cevaplar icin simdiden Tesekkurler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
stop lambası, farı, sinyali , aynayı ayarla sokarlar trafiğe.

Eyvallah. Ama ruhsat almaya gittiginde emniyette motora bakmiyolarki. Yani normal bir motor gibi plaka ruhsat alamazmiyiz.

odo

alacağınız motor 2. el trafikten cekilmiş ise muayneye girmeniz gerekecek. sıfır faturalı bir arkadaşsa direk ruhsatını alırsın noterde biter iş.

faz

Sadece fatura yetmiyor sanayi bakanlığından ithalatçı firma tarafından alınmış bir uygunluk belgesi gerekiyor noterler den öğrenilebilir

Offroad die geçiyorsa hiç uğraşma o araç trafiğe çıkmaz. Dirtbike die geçer ve neredeyse her ülkede trafiğe çıkışı yasaktır. Fatura olması trafiğe çıkarabilirsin demek değildir. Benim buzdolabımında faturası var. Plaka çıkaracağım der isem olur mu? Olmaz. Aynı mantık. Uygunluk gereksinimleri var.

Tamam Arkadaslar. Baska motor bakicam Tesekkurler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

Benim uygunluk belgesi hic aklima gelmemisti😳

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar