apache

apache 150lik motorum var korumalı elbise almayı düşünüyorum ama herkez o motora elbisemi olur diyolar kısaca dalga geçiyorlar almalımıyım kararsız kaldım bana bi cevap verin

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------

bu arada yeni üye oldum herkeze selam

Manisalısın sanıyorum. Ne yazık ki egede böyle bir geyik var. Kask falan manisada parmakla sayılıyor biliyorum.

Kardeş şöyle söyleyeyim sana. Kaskı da takmazsan aslen giden motorda birşey olmaz ama, olur da düşersen elvidenden pantolona ayakkabıdan cekete her bir parçanın eksikliğini hissedersin.

Hiç takma insanların ne dediğini. Forum falan da zaten düşünce iyi ki şunu giyinmişim diyenlerle dolu. Değil 150 50cc motor bile kullansan 50 km/sa üzeri hızlarda günlük kıyafetlerin koruma imkanı yok :wiinkk:

Üstünü başını güzelinden araştırarak düz, güle güle keyifle kullan :cat:

evet manisa /turgutlu eyvallah içime su serptin en yakın zamanda alıyorum teşekkürler

F54

sen elbise giy :cat:
sana gülünlerde açsın kendi kıçlarına gülsün:jocolor:

Cevap V 1.0
O arkadaşlarından birini arkana al.
Çok değil, şöyle 40 km gibi bir hıza çık.
Yapabilirsen bir dirsek hareketi ile hırboyu yere düşür.
Arkadaş ayağa kalktıktan sonra fikrini tekrar sor.
En yakın sağlık ocağına pansumana götürmeyi unutma.

Cevap V 1.0.1
Sorunun ne kadar gereksiz olduğunu anlaman için düşmen mi gerekiyor?
En ufak bir kazada alacağın yaraları tahmin edecek kadar aklın yok mu?
Yoksam sen de Beypazarlı06 V 3.2.0'mısın?

Günlük kıyafet şeklinde motosiklet montları var artık. O tip montlara bak araştır altınada bir kevlarlı kot giyersin kimsede birşey demez.

günlük kıyafet şeklinde montlardan nerde bulabilirim link atarmısın

apache 150lik motorum var korumalı elbise almayı düşünüyorum ama herkez o motora elbisemi olur diyolar kısaca dalga geçiyorlar almalımıyım kararsız kaldım bana bi cevap verin

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------

bu arada yeni üye oldum herkeze selam
Arkadaşım onlara korumalı mont deniyor elbise giyicem dersen gülerler tabi elbiseyi kızlar giyer :cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
insanların ağzı çuvalmı ki büzeceksin başkalarını boşver sen kendin için kendi sağlığın için bildiğinden şaşma , motordan düşmek eşşekten düşmeye benzemez o asfalt yokmu ? adamın canına okur canına !

bende tvs apache kullanıyorum ama full korumalı olarak bırak millet gülerse gülsün umrumda olmaz hatta bir yere girince bütün millet sana bakıyor uzaylı görmüş gibi bayılıyorum o hallerine:) gelelim ne alacağına korumalarda mont ve pantolonda sadece ce onayı arama onun yanında birde en 1621-1 yada en 1621-2 diye yazan bir onaya mutlaka bak eğer bu ikisi yoksa o ürünü alma 1 yazan alt seviye 2 yazansa en iyi korumayı sağlanlara verilen onay kaskın onayıda aynı şekilde e yanında rakamla ifade ediliyordu ama onun kini şu anda unuttum araştırsan bulursun bu onayları olan herhangi bir markayı tercih edebilirsin kazasız belasız sürüşler

evet onları biliyorum art moto akademinin manisa /turgutlu seminerine katılmıştım oradan bilgim var teşekkürler yinede

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------

Good Riding is an ART

Sen kimseye bakma , al , faydası olurmu ? olur , zararı ? olmaz bence , bu arada "hoşgeldiniz aramıza.

Sen kimseye bakma öyle dangalakları ben de görüyorum bizim Hadımköy'de,adamın yanından geçiyorum korumalı bir şekilde adamda tabi kask bilem yok,adam uzaylı görmüş gibi tip tip bakıyor.

arabamı bu otur koltuga git kaportası var camı var kapısı var motosiklette cplak bedenden baska bişey yok takılma sen laf kalabalığına al montunu kaskını dizliğni o laf kalabalığı yapanlarda derisi daha henüz asfalt görmemiş ondan rahat konusuyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar