Apache RTR hk.

herkese iyi forumlar. Tvs Apache RTR almayı düşünüyorum. Fakat motor tamirleri ile uğraşan bi arkadaşım bana tvs yedek parçalarının cbf ten falan çoğu japondan daha fazla olduğunu söyledi. bu ne kadar doğru? yedek parça fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

rialli deki yedek parçalar orj değildir bence, cf arka stop 100 mesela jant 200 300 civarı vs vs, konuyu buraya açmana gerek yok gel bizim başlığa oku ve yaz
zaten yorum yapanlar olur niye buraya açtın diye

rialli deki yedek parçalar orj değildir bence, cf arka stop 100 mesela jant 200 300 civarı vs vs, konuyu buraya açmana gerek yok gel bizim başlığa oku ve yaz
zaten yorum yapanlar olur niye buraya açtın diye

Yok riallidekiler yan sanayi, diğer verdiğim site de yan sanayii ama apache deki sitede birkaç fiyat gördüm orjinal honda servis fiyatını bildiğim için öyle dedim.

TVS Apache motosıklet aldım daha 220 km oldu rodaja uygun kullanıyorum ancak 5-10 km gıdıp durduktan sonra bı yanıksı koku gelıyorsımdı bu neden??? egzost elyaf mı sıvı conta vs?? yenı oldugundan mı??? yoksa bı sorun mu var ?? bı de fardan mı ne kafa kısmında cızırtı gelıo??

sbr

TVS Apache motosıklet aldım daha 220 km oldu rodaja uygun kullanıyorum ancak 5-10 km gıdıp durduktan sonra bı yanıksı koku gelıyorsımdı bu neden??? egzost elyaf mı sıvı conta vs?? yenı oldugundan mı??? yoksa bı sorun mu var ?? bı de fardan mı ne kafa kısmında cızırtı gelıo??

kokuyu takma kafana normal:cat: far kısmından cızırtı gelir doğrudur ama normal değildir:p abartıyorsan hiç uğraşma, eğerki çok cızırdıyorsa apache forumuna bi uğra orda çözülmüştü:cat:

ben de yeni aldim 100km de, koku beni de tedirgin etmisti ama sanirim normal baslangicta

ben okumustum apache formunu o koku sıvı contadan geliomus onemli bise deilmis arkadasım yeni drift aldı ondada koku geliyor yani normal bişi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar