- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.. Ehliyet sınavı yaklaştıkça benim gibi bir çok yeni başlayan arkadaşımızın aklında "hangi motor ile başlamalı" sorusu daha da rahatsız edici bir hal almaya başlıyor sanıyorum. Geçmiş dönemde RTR 150 ile Vulture 150 arasından hangisi seçeyim demiştim. İki motor hakkında da kendi konu başlıkları altına sorunsuz olduğu ve kullanıcıların memnuniyeti yazıyordu ancak çevreden gelen öneri ve yönlendirmelerle RTR 150 diye karar vermiştim. Şimdilerde ise sıfır mı yoksa ikinci el mi alayım diyorken twister'ları gördüm. 250cc'lik olan bu makinanın piyasada en genci 6-7 yaşında ve 30-45 bin km'lerde.. Motor parası hazır sayılır (5bin TL) buna 600-700 TL ekipmanlar dahil olacak. Hadi 5500 TL olsun.. Sizce sıfır yada ikinci el RTR 150 mi almalı yoksa 250'lik Honda Twister mı alınmalı? Yeni başlayacağımdan ve gerek sürüş deneyimi gerekse de mekanik hakkındaki deneyimim sıfır olduğundan (2.el alırken kandırılabiliritem yüksek o yüzden 2. el derseniz gerekli makaleleri ve yazılarınızı okuyacağım.) sizce nasıl birşey yapmalı / almalıyım? Kararı verdikten sonra gerek ekipman, ehliyet, eğitim ve en son da motoru almayı planlıyorum. Bayağı uzun yazmışım
Kusura bakmayın, şimdiden teşekkür ediyorum..