Apache Mi cbf 150 mi Kararsızım :(

Bu konu daha önce çok tartışıldı biliyorum ama tekrardan sormak istiyorum

Sizce hangisi ? Apache özellik olarak daha çok gözüme çarpıyor ama bilemiyorum sizde yardım edin birazcık lütfen.

Motorumu sattım motorsuzluk bana göre değil hemen almam lazım yarın alan arkadaş teslim alıcak :salut:

Bu konu ile ilgili bir çok başlık var. İlgili başlıkları okuduğunda tüm sorularına cevap bulabileceğine eminim.

bence motorun ön kısmını ve motoru apache yap arkayıda honda yap memnun kalırsın..

Cbf kullanana Cbf diyecek , Apachi kullanan Apachi diyecek ama yorumlara bakıyorumda Apachi cbf yi tokatlıyor(muş).Her iki motoruda kullanmadım.

Her iki motoru da kullandım .
İkisni de tavsiye etmiyorum :cat: ama illa seçim yaparsan apaçi al gerçekten seri bir alet.Parça kaliteside cbf le aynı

cbf:p:queen:bws mi sattım pişmanım cüzdan koyacak yer yok dönüşüm scooter la olacak nerde o bws nin rahatlığı eğlencesi bence scooter :queen:

ybr-cbf-tvs vs.. Her bir otorda diğerinden üstün ve farklı özellikler, güzellikler var. Ne yazık ki tüm güzel özellikler ne cbf te var, ne apaçhi de nede ybr de. 3 ününde güzel yanlarını barındıran bu kategoridede motor yok. cbf imin bi ybr gibi dayanklı ve yağ yakmamasını, parçasının da ucuz olmasını isterdim, apaçhi kadar da seri olmasını. Bi ybr kullnıcısı da belki bi apaçhi kadar seri olabilse motorum, cbf kadar sele ve sürüş konforu olsa diyebilir. Bende diyorum ki misal bi ayak marşım olsa. Bu iş böyledir. Böyle gider. Ybr herhalde seçenklerin arasında yok ama bu 3 marka çok kıyaslandığı için eklemek istedim.

İyice araştır. Apchide cbf te pişman etmez. Birbirinden üstün bi kaç özelliği itibariyle hangisi kafana yatarsa onu al.

güzel yakısıklı yıllarca modeli eskimicek bir motor istiyorsan 2008 model ybr al ömür boyu binersin en güzeli ybr cbf apache karıstır ortaya karısık bır makına cıkar istedigini al nıye soruyosun bana sorarsan ybr ve cbf apacheden bir adım önde makınalardır saglamlık konusunda cunku yıllardır bu pıyasanın ıcındeler..

tamam arkadaşlar bu akşam üstü honda bayisiyle konuştuk kısmetse pazar günü bayiye motosikletler gelicekmiş artık p.teside allahtan bi mani çıkmassa motoruma binicem :mrgreen:

yani cbf 150 alıyorum :)

iyi hayırlı olsun tipi hoşuna gittiyse makina fazlasıyla seni tatmin eder güle güle kullan..

tamam arkadaşlar bu akşam üstü honda bayisiyle konuştuk kısmetse pazar günü bayiye motosikletler gelicekmiş artık p.teside allahtan bi mani çıkmassa motoruma binicem :mrgreen:

yani cbf 150 alıyorum :)

aklını klariştirmak istemem ama senki cup a binmiş adamsin cbf seni kesmez sana titreşimli ve atik makina lazim:cherry::cherry::mrgreen:

Son düzenleme:
yapma dur sakın :p cbf nı al güle güle kullan bana kalsa bende kararsız kalırdım .

ya bakın benim kafamı karıştırıp durmayın sedat abi özellikle sen :queen: hem ben cup motora binmedim scooter'a bindim :queen:

tamam bitti cbf 150 ile anlaştım:D tamam tıpp ahahaha

ya bakın benim kafamı karıştırıp durmayın sedat abi özellikle sen :queen: hem ben cup motora binmedim scooter'a bindim :queen:

tamam bitti cbf 150 ile anlaştım:D tamam tıpp ahahaha

ya ben sende bi ara rx var sandim sonra cup var dedim ona göre yorum yapayim demiştim para varsa al cbf i kardesim beni cbf düşmani olarak görme:queen::cherry:neden ybr düşünmedin bana onu söylesene hızmı istiyosun:mrgreen::)

ya ben sende bi ara rx var sandim sonra cup var dedim ona göre yorum yapayim demiştim para varsa al cbf i kardesim beni cbf düşmani olarak görme:queen::cherry:neden ybr düşünmedin bana onu söylesene hızmı istiyosun:mrgreen::)

ybr burda herkezin altında var zibil gibi hemde :queen: ben farklı olmayı seviyorum HONDA fark yaratır :queen::queen::queen::queen: bende scooter vardı abi cup motor yok :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar