Antares Avm'nin Ninja Talihlisi De Burada :)

ben de inanmazdım ama oluyormuş :) bu arada tabi ki ben de ankarada yapılan buluşmalara katılmak isterim. motosiklet camiasının içtenliği her zaman hoşuma gitmiştir ama işte doğru dürüst bir motor olmadan da katılamıyor insan...

bu arada buldun da bunuyosun demesinler ilk baktığımda antareste dikkat etmiştim de motorun göstergeleri hiç hoşuma gitmedi antika gibi yahu :) insan o motora çok daha şık gösterge paneli koyar :) neyse artıkın bu da güzel diyelim :)

ben de inanmazdım ama oluyormuş :) bu arada tabi ki ben de ankarada yapılan buluşmalara katılmak isterim. motosiklet camiasının içtenliği her zaman hoşuma gitmiştir ama işte doğru dürüst bir motor olmadan da katılamıyor insan...

bu arada buldun da bunuyosun demesinler ilk baktığımda antareste dikkat etmiştim de motorun göstergeleri hiç hoşuma gitmedi antika gibi yahu :) insan o motora çok daha şık gösterge paneli koyar :) neyse artıkın bu da güzel diyelim :)

Şşşşşşş sakın sesini çıkarma,motorunu al ve tıpış tıpış yoluna bak...:)

Yok antikaymış,yok kuyruğu yamukmuş,yok şöle yok böle:p.Şakası birtarafa,gerçekten çok sevindim,hani şöle hanı hamamı olan birisine çıksa,ulen bu şimdi bu motoru alır 2/3 tur atar ardından birde çarpar,sonrada götürür bodruma fırlatır....yazıkk:salut:diye düşünürdüm...

Ama gel gelelimki senin gibi ihtiyacı ve hevesi olan birisine çıkmış,güzel günlerde kullan,tekerin düz bassın

''BİR GARİBANI SEVİNDİRMEYİ UNUTMA''

KORUMALARINI ALMAK İLK HEDEFİN OLSUN

umarım bundan sonrası için de evren sana bu kdar bonkör davranır.

bahtın açık olsun arkadaş.

hayırlısı olsun öyle bir hediye çıksa amma çok sevinirdim anlatamam :mrgreen: ne kadar sevindiğinizi anlıyorum suanda :) allah kaza bela vermesin tekrardan hayırlısı olsun

Vay şanslı ... olm bide amorti çıkmazdı diyon.Benim anlamadığım hediye çıkınca mesaj olarak göndermeleri insan hoş bi hatun sesi koyar efendim size motor çıktı buyrun alın faln filan :mrgreen:

ya komedi bi de gittim umut bey size ulaşmak ne mümkün falan. millet çekiliş esnasında gitmiş :) hemen yaptırmışlar işlemleri. ben de nasıl olsa çıkmaz diye. mesaj atmasalar farketmeyeceğim neredeyse o derece yani :)

arkadaşlar öncelikle kask ve diğer ekipmanları alarak başlayacağım. kaskım var ama yeni bir kask alma zamanı gelmişti. motoru teslim almak için gün sayıyorum zaman da geçmiyor anasını satayım :)

Abi nasıl ballısın ya :) nerde bizde o şans , güle güle kazasız belasız kullan abi hoş geldin:rendeer:

kardeşim hayırlı uğurlu olsun, zengin züppelerinden birine çıkmadığı için nasıl keyiflendim anlatamam :D Motorunun kıymetini bil, en yakın zamanda da her duyana MAAŞALLAH dedirttir ;)

sağolasın beni böyle sıcak karşılamanız beni çok mutlu mesut etti sağolun varolun arkadaşlarım. sevincimi paylaşmanız çok hoş bir davranış. Allah herkese bu sevinci tattırır inşallah motor alma sevincini bilirim şimdi en güzelini yaşamaya hazırlanıyorum :)

hayırlı olsun, o tür konularda bende çok sanssızımdır, darısı başıma :)

eğer ekonomik bir kask düşünüyorsanız cok az kullanabildigim(neredeyse hiç) LS2 Targa Edition kask var, ilgilenirseniz ö.mesaj kutum size açık :)

bende anterasta çalışıyodum gelip geçip bakıyodum allah kaza bela vermesin

ilk önce hayırlı olsun diyorum ve keyifle kazasız sürüşler diliyorum
kawasaki ninja 250r 2010 modelini alalı 1 ay oldu olmadı
kullandığım kadarıyla mükemmel bir motor
bir çok arkadaş daha doğrusu kim gördüyse motoru çok beğendiler
ve bunların arasında özellikle 600lük ve 1000lik motor kullanıcıları var
http://www.motosiklet.net/forum/mot...50r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
bu verdiğim linke tıklamnı öneririm
motorla ilgili bir çok bilgiye burdan ulaşabilirsin
bu motor eminim uzun zaman seni çok memnun edecektir
6 yıllık tecrübeniz varmış bu çok iyi
çünkü benim gibi ilk defa bir motora biniyorsanız bu motor size çok atak ve büyük gelebilirdi
ama tecrübeli arkadaşların söyledikleri tek bir şey var çok ideal bir motor özellikle şehir içi kullanımında
çok ağır bir motor değil
yalnız grenajı motoru çok gösterişli yapıyor
sana tavsiyem iyi bir kask alman full face korumalı yani kapalı kask alman
açık kask almanı tavsiye etmem acizane
ayrıca eğer paran artarsa eldiven ve dizlik almanı tavsiye ederim
benim aldığım şeyler ise kask, eldiven, dizlik ve mont
havalar sıcak mont giyer misin bilmiyorum ama eğer mont giymezsen sırt korumalığı almanı tavsiye ederim
bu motor güçlü bir motor
ne kadar çok koruman olursa motordan o kadar zevk alırsın emin ol
o yüzden acizane tavsiyem korumalarına iyi bir bütçe hazırlamaya çalışman
zevkini keyfini tümüyle çıkarman dileğiyle
aramıza hoşgeldin
saygılar

iyide böyle hediyelerde kdv yi falan kazanan ödüyo diye biliyodum ben?

MkD

iyide böyle hediyelerde kdv yi falan kazanan ödüyo diye biliyodum ben?

lambosuydu bentley siydi katıldım bir kaç yarışmayada bende...
tık yok tabi :mrgreen:
koşullarında son zamanlarda gördüğüm bir çok yarışmada sadece plaka masrafından bahsediliyor
kdv ötv kaybolmuş

KDV VE ÖTV yi antares ödüyor ben sadece plaka masrafı ve veraset intikal vergisi ödüyorum onlar da toplamda 1500 falan tutuyormuş arkadaşlar. salı günü halledeceğim inşallah.

üşenmeyip uzun uzun cevap yazan arkadaşlarıma çok teşekkürler. bütçem dahilinde ncelik kask olmak üzere elimden geldiğince ekipmanları hazırlayacağım. motosiklet keyfini yaşarken insanın aklında başka sorular olmamalı kendini güvende hissetmeli... bu konuda çok hassasım. bütçem oldukça hepsini hazırlayacağım...

arkadaşlar ne kadar masrafım olur satış ve plaka için?

benim pejo 103 üm olsun yine gruplara katılırım:)

arkadaşlar bu motorun satış ve plaka ruhsat masrafı ne kadar tutar sizce bilgisi olan var mı? ona göre kendimi ayarlayayım

arkadaşlar bu motorun satış ve plaka ruhsat masrafı ne kadar tutar sizce bilgisi olan var mı? ona göre kendimi ayarlayayım

KDV VE ÖTV yi antares ödüyor ben sadece plaka masrafı ve veraset intikal vergisi ödüyorum onlar da toplamda 1500 falan tutuyormuş arkadaşlar.

aslında cevabı siz kendiniz vermişsiniz
plaka masrafı ve veraset intikal vergisi ödüyorum demişsiniz ve 1500 TL tutar demişsiniz
ben mi yanlış anlıyorum acaba?

motoru satmayı mı düşünüyorsunuz tam anlamadım ancak plaka ruhsat masrafı 250-350 TL arasında oynar diye biliyorum
kendim geçen hafta plaka ruhsat çıkardım ve zorunlu sigorta yaptırdım 260 TL civarı tuttu muamelecinin masrafı da dahil

tam fiyat veremiyorum çünkü bazı yerlerde sigorta ücreti 30 bazı yerlerde 60-70 TL
değişiyor yani
ben 26,25 vermiştim ve benden düşük olanı da görmedim forumda

veraset intikal vergisi nedir bilemiyorum
intikal geçmek demek sanırım geçiş üzerine almak gibi bir şey ama onun vergisi neden bu kadar çok bilemiyorum
ve ayrıca bu tip durumlarda bu masrafın da satıcı/verici tarafından ödenmesi gerekir mantıken ama hediye olduğu için belki bu mantık ters işliyor olabilir
sonuç olarak plaka ruhsat zorunlu sigorta masrafın 350TL'yi gçemez kanısındayım
saygılar

ek: ben motorumu sıfır aldım
veraset intikal vergisi felan ödediğimi zannetmiyorum öyle bir vergi ödendiğini de düşünmüyorum
ötvsini firma ödedi
firma kargoyla masrafı kendilerine ait olmak üzere bulunduğum şehire gönderdi
hiçbir sorun çıkmadı
bu veraset intikal vergisi acaba 2.el motor alırken mi alınan bir vergi tam bilmiyorum
araştırmak lazım
o vergi dışında üstte yazdığım gibi olur masrafınız

Son düzenleme:
hocam şu motorun bi fotolarını koysanda gözümüz gönlümüz açılsa ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar