Antalya'ya yağan sağanak :(

Dün gece yağan sağanak yağmurda metrekareye 460kg yağış düşmüş.

Bir çok köprümüz yıkılmış, deniz yola taşmış. Konyaaltında 2.5 metreye varan dev dalgalar oluşmuş ve yüzlerce sel hasarlı araç alıyoruz bugün servisimize.

Bu mağdurlardan biride benim :( yağmurdan ilerleyemedim, dursam boğulcam gibi hissettim gazladım hava filtrem su çekti ve motoru yedim sanırım. Çekiciyle sanayiye getirdim merakla bekliyorum. Moral -1500 boş boş sigara içerken buraya yazayım dedim. Su çektiyse araba masrafım 10.000lirayı geçecek.

Suyun kuvvetini arka tamponumdan anlayabilirsin, akıntı tamponu aldı götürdü.

:( işte durum bu.

alanyaya gram yağmur düşmedi. neyse artık en azından tamamen motorcusun artık geçmiş olsun:p

Doğal afetlerde devlet yardımcı oluyor masraflara diye biliyorum araştırın bi isterseniz

gecmiş olsun, araç kaskoluysa kasko karşılıyor diye biliyorum

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Geçmiş Olsun. O yağmurda evden cikmamak en iyisiydi. Evde oturup yağmuru seyrettim ben..

Hepinize çok teşekkür ederim. Aracım hava filtresinden su çekmiş, filtrenin içi su doluydu fakat şans yanımdaymış içine çok az su alıp taaliye etmiş. Hava filtremi değiştirdim, sökülmüşken araba birde bakıma soktum bujilerim yağım değişecek. Tamponlarımı onarıma yolladım geldiğinde boyatıp geri takıcam 3-4 gün yatacak ama bunada şükür.

@melez hayatımı arabasız düşünemem maalesef. Tam bi tatlı su motorcusuydum şu an biraz daha ilerledim ama arabasız asla. :)

@orck dostum air suspansion var, suya girdiğimde yüksekti araba.

Hepinize çok teşekkür ederim. Aracım hava filtresinden su çekmiş, filtrenin içi su doluydu fakat şans yanımdaymış içine çok az su alıp taaliye etmiş. Hava filtremi değiştirdim, sökülmüşken araba birde bakıma soktum bujilerim yağım değişecek. Tamponlarımı onarıma yolladım geldiğinde boyatıp geri takıcam 3-4 gün yatacak ama bunada şükür.

@melez hayatımı arabasız düşünemem maalesef. Tam bi tatlı su motorcusuydum şu an biraz daha ilerledim ama arabasız asla. :)

@orck dostum air suspansion var, suya girdiğimde yüksekti araba.

gwçmiş olsun :) 1 haftadır motosiklet kullanamıyordum bu gün kullanabildim hava çok güzeldi yarın yine başlıyormuş ve 3 gün devam edecekmiş. tamam bereket yağıyor ama 1 haftadır hava karanlık insan bunalıyor ya resmen tropikal yağmur ormanlarına döndük :)

gwçmiş olsun :) 1 haftadır motosiklet kullanamıyordum bu gün kullanabildim hava çok güzeldi yarın yine başlıyormuş ve 3 gün devam edecekmiş. tamam bereket yağıyor ama 1 haftadır hava karanlık insan bunalıyor ya resmen tropikal yağmur ormanlarına döndük :)

Teşekkür ederim. Beraberde sürelim, bu forumdan arkadaşlarla wp grubu var gelmek istersen haberdar et :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar