Antalyalı scotter çetesi manavgatda

Motosikleti
Su Motoru
Nüfus patlaması desen daha doğru olur Aydın :cherry:

powerbyaydin' Alıntı:
Kaan kokartlı rehber kız giderken dediki bana Ürgüpe gitmeden Ürgüp Peri bacalarını gösterdi bana diye Turizm temsilcimiz artık Kaan şimdi kız gidicek arkadaşlarına anlatıcak arkadaşlarıda toplanıp gelecek turizm patlaması olucak yani

Napalım aydıncıgım ;

benım görevim sadece kendime degil sizleride dusunuyorum hep bana hep bana olmaz ki burda kardeslerimde var birine gösterecen 100 tanesi gelcek.Kardeslerimde faydalanacak :) puhahahaha

Motosikleti
Su Motoru
Aha "arkadaş arkadaşın pe.." sözüne çok güzel bir örnek verdi cerecc kardeşim :), tuttum valla bu işi getirin getirim hem döviz girdisi olur hemde :p ...

MeTaL' Alıntı:
Nüfus patlaması desen daha doğru olur Aydın :cherry:

ona öyle denmez seneye arkadaşlarıda düşünüp yatırım yaptım denir :cherry: yada yurtdışı tohumlama sistemi bizim kanımızdan insanlar dünyanın her yerinde olsun diye :cherry: neyse seneye kadar bekliyecez artık :p

pezevenklik degil semihcim.
buna kardeşlik denir pezevenk kelimesi yakışmaz onlar para için yapar biz sadece içten gelen isteklerle yapıyoruz muhahahahah.
Bir gun sen bana birgun ben sana :p

kaan afferin len nıye sen turizmci olmadın ne guzel ulke ekonomisine katkıda bulunuyorsun aynı zamanda türk erkeğinin basarısını tum dunyaya kanıtlamıs oluyorsun sahsen kendi adıma bu katkılarından dolayı cerecc arkadasımıza tesekkurumu borc bılırım :rendeer: bu arada aydın seneye kalmaz tas catlasa 9 ay surer :cherry: oda babası gıbı scootercı olmasında :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazmayın kardeşim gezi hikayelerinizi, hele fotoğraf hiç koymayın :pr: hiç canı çeken varmı yokmu diye sormazsınız... ama durun siz hele şu ehliyet işi hallolsun, intikamım acı olacak :bounce:
bu arada kız en son kimde kaldı (kesin sonuç alalım) :p
:bestmt:

MeTaL' Alıntı:
:cherry: Forrap gel kardeşim, ben seni chopperımla gezdiririm rodajı birlikte yaparız :p

... chopper hayırlı olsun,sanırım jınlun marka ve mat siyah keeway verdin takasa !?!? doğru mu ?

ooohhh!!! muhabbete bak!
savulunn bre nantalya tayfasiiiiiiii.
ben geliyorumm... :cherry:
coming soon! (böylemi yaziliyordu acep) :)

vay metal kardeş senide mi jinluncu yaptık.bu arada fotolar güzel çıkmış.ben yanınızda olmadığım için hatun haliyle birinize kalacaktı yoksa ben olsaydım şansınız yoktu ona göre. :bounce:

arkadaşlar motorlar harika çıkmış ,siyah renk çok klas duruyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar