antalyalı motor düşmanı a..!!kanald haber de!!!

tepki

sevgili dostlar var mısınız toplu protestoya. eğer motorcu arkadaşımız hatalı değilse (ben daha seyretmedim görüntüleri) hemen antalya emniyet müdürlüğüne ve kanal d habere mailler atalım. tüm MT Türkiye olarak böyle trafik magandalarını kınayalım. adamın plakası sanırım belli. toplu şikayet edelim. görüntülerde mevcut sanırım emniyeti de harekete geçirelim ve böyle insanlara cezalarını verelim. Ne dersiniz? Var mısınız toplu protestoya. Tüm motorcular için tüm motorcular birleşelim.

bu milletin geneli mal maalesef.

alın size durum ;

adam motogp ye gelmiş arabasıyla, seyretmiş gidiyor. cıkısta trafik var. Tum motorcular gayet duzenli bir şekilde emniyet seridinden gidip hem trafiği rahatlatıyorlar, hemde o kaosa takılmıyorlar. Ve bu vatandas emniyet seridini kapatmaya ugrasıyor arabasıyla. Bizde arabadaydık. tip tip baktık biraz yanından gittik. eger birini sıkıstırmayı basarıp olay cıksa hemen inecektik ama cesaret edemedi herhalde bıraktı seridi kapatmayı. Mantık nedir abi, ne garezin var tanımadıgın insanlara, ayrıca altında araba var, cok kıskanıyorsan gıt motor al. bu nasıl millet ya. Bide arabada karısı cocugu var. ne diye ugrasırsın ailenin yanında gerginlik yaratmaya?

Ben devamlı araba kullanıyorum ve hep kolluyorum, motorcuyu tehlikeye atan olursa yardım edeyim diye (kullandığimdan biliyorum bu trafikte motor kullanmanın riskini)

bikerede bi motorcuyla bi arac yol verme yuzunden bırbırıne gırmek uzereydi inip motordakini sakinleştirip devam etmesini sagladım (haklı oda olsa bosver yuru sen motordasın gerilme dedım.) cunku kavga cıksa, tartısma buyuse, sonrasında motor kullanana daha fazla risk alıyor dikkati dagıldıgı için.

::ranntign ::rantinp: ::angry2:: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::ranntign ::angry2:: ::angry2:: ::rantinp: ::rantinp:

off, çok feci günaha girdim:pr:

Bir adam sıkışık trafikte baya hızlı bi şekilde geri geri üstüme gelmişti..o zaman altımda speedfight vardı allahtan hafif olduu için hem kornaya basıyor hemde aynı anda ayaklarımla paytak paytak motoru geri götürmeye çalışmıştım..Olay ne biliyormusunuz adam beni kesinlikle görmüyor,çünkü dikiz aynasına bakmıyor öyle bi olayı yok süs olarak duruyo..en kötüsü arkasında bir motosiklet olabileceğine İHTİMAL vermiyor..oof of

toplaşıp tutalım onu nasılsa plakasını almışlar yol ortasında kesip önünü kıralım ağzını burnunu:pl: ::evil:: ::angry2:: ::rantinp:

öncelikle kazaya uğrayan arkadaşımıza ge.miş olsun böle şerefsizler var benim başıma da geldi buna benzer bi olay ama ben adamı güzel benzettim bölelerini bi güzel döveceksin sonra motorun arkasına bağlayıp çırılçıplak vaziyette şehrin göbeğinde habercilerle birlikte sürükleyeceksin başkalarına ibret olsun aynı densizliği yapmasınlar

ah ulan bana denk gelmezki kask kafadayken bi kafa koyııım burnunu eline veriiim la...un

Ben dayak yiyen motorcuyu kınıyorum:pr: şöyle çakamamış mı bir tane?

Bu ülke böyle şerefsizleri barındırıyor hiç birşey yapmıyor ya üzülüyorum acıyorum artık kendi halimize. Yok abi bu yasalarla bu hırsızlıklarla bu suçlularla baş edemeyiz cezalar korkutucu ve caydırıcı olmak ZORUNDA !!!!!
Bunun başka çıkarı yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar her kesin herkese gücü yetmezki..Her insanda bir değil o şerefsiz geri geri gidip motora çarpan kişi ayrıca motorcu arkadaşı gafil avlamıştır..Böylesi itler piyasada çok yanınızda daima bence bir Hacamat bulunsun..17 cm uzunluğunda geridönmeyen cinsinden wictorinox..Belden aşağı olsun yukarısı tehlikeli...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
0zaktasi aynı fikirdeyim eğer bir insan bile bile birini sıkıştırırsa resmen öldürmeye çalışıyor ve senin cezan çok güzel azda olsa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sebepten grup sürüşünü çok seviyorum... ben tek başıma gezerken beni sıkıştırabiliryorlar fakat gruphalde yolda giderken bize yol verip, hatta uzaktan bakmaları daha bi güzel oluyooo..

yiyorsa grup hale yolda giderken sıkıştırsınlar ozmn biz nasıl yeri o adamı, hemde çiğ çiğ, canlı cenaze yapmazsam neyim.. ... tek gezerken ilk karşıdan bekliyorum hamleyi ama grupken ben atlarım hemde gözüm kara olarak... ... ...

insanlııııııııkkkkkk ey nerdeysen çık gel artık sana milletçe çok ihtiyacımız var

bu adam insan dışı bi varlık. bunun araba motor sıkıştırmalarıyla ilgisi yok. bu genel hayvan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar