antalyalı arkadaşlar işinize yarayabilir

harika oldu atos portos amigos coşkundan kaçabilirsek ne alaa :queen::queen::queen:

Efendi kullanana lafim yok ama boylelikle plakasiz supersport sahibi arkadaslarimiz kasklarini bile giymeye gerek kalmadan saclarini joleleyip 200km/saat ile caka satabilecekler, ya da kurye arkadaslarimiz motor ustunde kaskin icinden nasil sigara icecegiz seklinde kara kara dusunmeyecekler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biz efendi adamız bize bişi demiyorlar..

yinede paylaşım için sağol..

ben bunu hürriyet akdeniz de görüyordum... güzel paylaşım.. tşkler :)

doğru uzun süredir hirriyet akdeniz de yayımlanıyor günlük trafik denetimleri. internette olabileceğini düşünüp bilgi edinme hakkımızın sadece paralı olmayacağını gazetenin de internetten faydalanabileceğini düşündüm böyle bi kanu başlığı açtım. yardımcı olabildimse ne mutlu bana. bu sayfa internette yayımlanan ve herkesin ulaşabileceği bi sitedir ve ulusal gazetenin akdeniz ekinde de yayımlanmaktadır. takip etmek isteyen arkadaşlar çok rahat taikp edebilirler. kuralsız davranan arkadaşlar zaten nerede hangi denetimlerin olduğunu çok iyi bilmekteler. ben sadece böyle bi internet sayfasının olduğunu denetimleri takip etmek için illaki bu gazeteyi almak gerekmediğini anlatmak istdim. işinize yarıyorsa ve kullanabiliyorsanız ne mutlu bana.

:)

coka sagol antalyaya gelicem nasipse pazartesi gunune kadar kocaeliden antalyaya
yorucu olacak ama en cok bu benim isime yarayacak gibi gorunuyor :)paylasimin icin sagol

arkadaşlar aynı linkte devamlı güncellenen bir haftalık trafik denetleme faaliyet raporu eğer daha kapsamlı bilgi edinmek isterseniz linki kontrol ediniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar