antalyadan selamlar

merhaba arkadaşlar ben antalyadan ilker
antalyada olanlar bilirler; antalya motor açısından trafiğin tam bi rezalet olduğu ve de klüp olayı olarak baya eksik kalmş bi şehrimiz..birkaç tane klüpten haberdarım ama bi etkinliklerini daha doğrusu etkilerini görmedim bu yüzden ilgilenen arkadaşlar bana mesaj atabilirse klüpler üzerine bi düzenleme yapmayı düşünüyorum,doğal olarak da ileri vadede şehir üzerinde bi etkimizin olması için şehir dışı support imkanlarımız mevcut. aktif olan ve de cruiser motosiklet düşkünü arkadaşlar benimle iletişime geçerse bişeyler yapabilceğimize inanıyorum..teşekkürler şmdiden ;)

mrb hocam
evet şehir olarak trafik rezalet, organizasyon olarak sıfır bi şehirdir antalya:)

mrb hocam
evet şehir olarak trafik rezalet, organizasyon olarak sıfır bi şehirdir antalya:)

Organizasyon Var Adamlar Çok Havalı Altında Şöyle 20-30 Bin Liralık Bi Motorun Varsa Evine Gelip Organizasyona Çağrıyolar Ama Eğer Öyle Bi Makinan Yoksa Seni Trafikte Tanımıyolar Bile Geçen Tıp Yolunda Bi Gurup Gördüm Korna Çaldım Slm Verdim Adamlar Dönüp Bakmadı Bile :) Çünkü ALtlarında Goldwing Wardı Benim Altımda Cbr Vardı :) Fark Ortada Kısaca...

Organizasyon Var Adamlar Çok Havalı Altında Şöyle 20-30 Bin Liralık Bi Motorun Varsa Evine Gelip Organizasyona Çağrıyolar Ama Eğer Öyle Bi Makinan Yoksa Seni Trafikte Tanımıyolar Bile Geçen Tıp Yolunda Bi Gurup Gördüm Korna Çaldım Slm Verdim Adamlar Dönüp Bakmadı Bile :) Çünkü ALtlarında Goldwing Wardı Benim Altımda Cbr Vardı :) Fark Ortada Kısaca...
bu konuda biraz yanlış düşünüyosn bence,sonuçta motorundan onlar faydalanmıcak sen biniceksin yine.ordaki olay abi ne bileyim hacim-tarz arası farklılık ki sahsen ben de sehirdeki zibil gibi ybr ile dolanan apaçilere uyuz oluyorum,gerek motorla gerek arabayla durdurup dövesim geliyo hareketlerinden dolayı;dolayısıyla ister istemez bu cbr ybr fln kullanan insanlara karşı bi önyargı var bende de ama kimseye motoruna göre muamele etmiyorum,olay sadece adamlardaki mantık farklılığı. ama bnm bahsettiğim eksiklik şehirdeki motorluların birbirlerine terslenmeleri artistlik yapmaları yerine birlik olup trafikte söz sahibi olabilmek için yaptırımlarda bulunmaları.ama bunun için en ufak bi hareketi geçtim istek bile yok gibi insanlarda,beni uyuz eden de bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar