Antalya'dan selamlar

Merhabalar arkadaşlar. Aslen Ankaralı olsam da, iş gereği Antalya'ya geldim ve motor dünyasına girmiş oldum. 1 hafta önce ilk motorumu aldım. gt 250r ile aranızdayım..
Motor konusunda çok acemi ve çok yeniyim. Şimdi tank pad, jant şeridi ve mont a ihtiyacım var. tavsiyeleriniz olursa memnun olurum. Siyah motoruma beyaz jant şeridi gider diye tahmin ediyorum ama sizlerin fikirleri de önemli...

Merhaba, hoşgeldiniz. Motorunuz hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Almak istediğiniz ürünler Antalya'da nerden alınır pek bilgim yok antalyada yaşamama rağmen :) Ben hep internetten yada istanbula gittiğimde ordan almıştım. Ama bence siyah motora kırmızı jant şeridi çok daha güzel oluyor :)

Çook teşekkür ederim... Hoşbulduk.
Aıkçası ben de internetten alacağım. Antalya nın uzak bi ilçesindeyim zaten. Burada bir arkadaş da aynı motor var, o da kırmızı şerit çekmiş. Gayet de güzel ama farklı olsun istedim. Beyaz şerit güzel gelir gibi geliyor ama, hiç de görmedim, bilemiyorum...

Ama montu internetten almanızı tavsiye etmiyorum. Ben internetten baya bi bakıp, modeli beğenip sonra gidip istanbuldaki mağazasında denemiştim. Beğendiğim modeli üzerimde beğenmeyince başka bir model almıştım. Yani mont, pantolon,kask gibi şeyleri bizzat deneyip almalısınız. Antalya merkezde var sanırım böyle şeyler satan yerler. Hiç gidip bakmadım ama Antalyaya gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Tanışmış oluruz böylece.

Bu arada http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-857.html linki incelemenizi tavsiye ederim. Bende sizin motorunuzdan almayı planlıyorum. Bu topicte bir çok sorunuzun cevabını bulursunuz.

Merhabalar arkadaşlar. Aslen Ankaralı olsam da, iş gereği Antalya'ya geldim ve motor dünyasına girmiş oldum. 1 hafta önce ilk motorumu aldım. gt 250r ile aranızdayım..
Motor konusunda çok acemi ve çok yeniyim. Şimdi tank pad, jant şeridi ve mont a ihtiyacım var. tavsiyeleriniz olursa memnun olurum. Siyah motoruma beyaz jant şeridi gider diye tahmin ediyorum ama sizlerin fikirleri de önemli...

Merhaba fatih ben seni tanıyorum :) buraya konu açman güzel olmuş. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Aramıza hoşgeldin. Tarık..

aramıza hoş geldin bende alanyadanım bu taraflara yakınsan tanışırız iyi forumlar dilerim:D

Ya burası ne kadar samimi insanlarla doluymuş... Tarık söz etmişti ama, görmeyince insan bilemiyor. mont konusunda motomax de bi mont var, 70 TL ye, buradan bakabilirsiniz, çok bi albenisi yok, hem de gidip üstünde deneme şansın da yok ama, fiyatı çok cazip. Bilmem ne dersiniz? Ben Antalya Demre(Kale) deyim. 150 km kadar merkeze uzağım. Biraz alışıyım Antalya merkeze de gelirim, Alanya'ya da inşallah. Sizler de bu tarafa gelirseniz muhakkak haberim olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar