Antalyadan Merhabalar :)

Antalyadan Herkese selamlar forumunuzu geçen sene motor almadan öncede büyük bir hayranlıkla takip ediyordum ama geçen ayın 06sında Motoruma kavuşmak nasip oldu ilk başlangıç motor hayalim değildi ama bu bile çok güzel hoşuma gidiyor :) 2tekerli :p bugun antalya bölgesini bilenler için belek kadriye boğazkent gezisi düzenledim tın tın giderek hava alarak :) 50Km hızı geçmedim bile çok keyif verici bi makine bu 2 tekerlikli :D:queen: motorum Bianchi falcon 125 Scooter :) antalya belek kadriye boğazkent serik bölgesinde ikamet eden yada yolum geçecek diyen arkadaşlarla tanışıp muhabbet etmek isterim :)

Damarıma bastın be kardeşim, çok özledim oraları. Ben aslen Serik'liyim. Liseye gelince Antalya'ya taşınmıştık. Ama bir 10 senedir İzmir'deyim artık. Ben küçükken çok güzeldi oralar, özellikle Belek... Şimdi gelsem yolumu bile bulamam herhalde, çok değişmiştir. Ooof of, özledim... :(

bende liseye geçtim zaman seriğe taşındık konyalıyım aslen :) serikte anlatılana göre değişen birşey yokda belek kadriye çok değişmiş özellikle son 8 yılda yollar binalar komple baştan sona yenilenmiş inş birgün yolun düşer gezdiririm dostum :)

Serik'e gelmiştim birkaç sene önce, çok fazla şey değişmemiş evet. Valla gelmeyi umuyorum bu aralar ama bakalım. Senin yaş kaç, ne iş yaparsın?

Yaptığın gezileri küçükte olsa fotoğraf ve yorumlarla paylaşırsan sayende bizde gezmiş oluruz gıyabında :) ...

Şu sıralar o taraflara gelemiyorum ancak önümüzde ki ay içinde köprülü kanyonda motosiklet.net'in kampı olur , orayı da takip edersen birçok motorrcu arkadaş edinebilirsin...

Umarım motor kullanmanın bilincinde olarak kurallara ve korumalarına dikkat ediyorsundur...

şuan acemiliğin verdiği biraz tedbir ve motorumun scooter ve çin malı oldunu bilerek hız konusunda dikkatliyim koruma dersen kask var sadece tek sıkıntım ehliyetim yok o yüzden pek uzaklaşamıyorum oldugum yerden en uzak manavgat

Ben de 28 yaşındayım, güya İngilizce öğretmeni ve müzisyenim, ama şu an işsizim malesef :) Bir nevi tatildeyim diyelim... Manavgat ırmağının hemen kıyısında restoranımız vardı bir zamanlar. Bana Antalya'nın neresinden dokunursan dokun, bin ah işitirsin. Çok özledim çok...

inşallah birgün gelip bol bol gezmek kısmet olur :) güzel şehir antalya bundan 7-8 gün öncede ben izmirdeydim fazla gezme şansım olmadı ama güzel şehir orasıda

s.a arkadarlar bende 150 hs kullanıcısıyım motorumdan memnunum 2 senedir biniyorum 1 kere yolda kalmadım motorumun km resi 13000 yanlış bi şikayetim war çok yakması :D benim motorum bi depo benzinle max 80 km yapıyor neden olabilir??? ustaya gittim karbirötör değişecek diyor ne alaka :D bide gaz yemiyor tır tır ediyor cevaplarsanız sevinirim.

ben gezdim demekle olmuyor :farao:
hani nerde belegesi (fotoğraflar) :bounce:

fotoğraf makinesini tamir ettirip fotoğraflarımı göndercem :) kızmayın :salut:
@junkye soruna ben cevap veremicem bende motor konusunda yeniyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar