antalya'dan merhaba

merhaba değerli arkadaşlarım. Öncelikle şunu söylemek isterim profesyonel bir motosiklet kullanıcısı değilimdir. Bu siteye üye olma amacım hem yeni arkadaşlar tanımak hemde zorlandığım konu veya bilemediğim bir konu olduğu zaman burdan yardım almaktır. Bİliyorum ki burda artık motosikletin piri olmuş ve çok profesyonel arkadaşlarım abilerim vardır.
Motosikletim yarış motoru değil Yamaha YBR-125 ama ilk aldığım için heyecanlıyım sanki bana yarış motoru gibi geliyor. İlerki zamanlarda büyütmeyi düşünüyorum. Yaş itibariyle evlilik çağın gelmiş diyeceksiniz ama artık aşka inanmıyorum ve kız arkadaşta istemiyorum. Çünkü ne kadar kız milletine yüz veririsen seni o kadar çabuk pazarlıyorlar. unutmayalım ki: BİZ ERKEKLER; KADINLARIN KURMUŞ OLDUĞU AŞK OYUNU İÇERSİNDE BİRER FİGURANIZ. ONLAR OYUNU YAZAR BİZ İSE OYNAMAK ZORUNDA KALIRIZ. Bu belki bazı arkadaşlarım için saçma gelebilir ama artık benim kafama DANK edince böle düşünüyorum. Neyse teşekkür ederim. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

İlk mesajı benim yazmam senin için iyi olmayabilir. Söyleyeceklerim hoşuna gitmeyebilir ama üzgünüm..

1. Bİliyorum ki burda artık motosikletin piri olmuş ve çok profesyonel arkadaşlarım abilerim vardır. demişsin. Gördüğün gibi ben de burdayım ve erkek değilim.
2. BİZ ERKEKLER; KADINLARIN KURMUŞ OLDUĞU AŞK OYUNU İÇERSİNDE BİRER FİGURANIZ. ONLAR OYUNU YAZAR BİZ İSE OYNAMAK ZORUNDA KALIRIZ demişsin, kimden nasıl bir kazık yedin bilmiyorum ama bence o senin şanssızlığın. Bizim aramızda evli-nişanlı ve benim gibi sevgili çiftlerde var. Bu dediklerine katılmayacaklarını biliyorum..
3. BURADA SADECE ERKEKLER YOK, ONA GÖRE CÜMLELER KURMANI DİLERİM.
4. Yarış motoru değil ama öyle hissediyorum demişsin, başka bir çok motor çeşidi var ekleyeyim dedim.
5. son olarak HOŞGELDİN...

Son düzenleme:
Hoşgeldin arkadaşım.Anlaşılan sağlam darbe almışsın,sıkma canını.Hayat insana daha neler gösteriyo tahmin bile edemezsin.Yaşamaya bak.:cat:

evlenme arkandayımm =) bu devirde cekilmeyecek o kadar cok bayan varki =) bu araada hoşgeldin keyifli sürüşler

aramıza hoşşgeldin :) iLerde ii bi motosiklet kullanıcısı olacağından eminim :)

sayın tubiş ben lafı ortaya attım ama sen üzerine alınıyorsan bilemem. Genellikle motorsiklet kullanıcısı erkek olduğu için böyle yazdım. Motosiklet çeşitlerini bilirim ama bu benim ilk aldığım motor olduğu için böyle yazma gereğinde bulundum.Sen mükemmel bir motosiklet kullanıcısı olabilirsin buna lafım yok ama insanları küçümsememeni öneririm. bir diğeri sen evli veya nişanlı olabilirsin. ben o cümleyi herkes için kurmadım bu benim hayatım ve yazmak istedim. sen üzerine alınasın diye yazmadım.
bir diğeri HOŞGELDİN dediğin için saol yani tşk ederim.

sayın tubiş ben lafı ortaya attım ama sen üzerine alınıyorsan bilemem. Genellikle motorsiklet kullanıcısı erkek olduğu için böyle yazdım. Motosiklet çeşitlerini bilirim ama bu benim ilk aldığım motor olduğu için böyle yazma gereğinde bulundum.Sen mükemmel bir motosiklet kullanıcısı olabilirsin buna lafım yok ama insanları küçümsememeni öneririm. bir diğeri sen evli veya nişanlı olabilirsin. ben o cümleyi herkes için kurmadım bu benim hayatım ve yazmak istedim. sen üzerine alınasın diye yazmadım.
bir diğeri HOŞGELDİN dediğin için saol yani tşk ederim.
boşver arkadaşım.o kişi ota b..ka alınıyo yada alınmıyo sırf muhalefet olamak yada ilgi çekmek için yazar genelde.

Aramıza hoşgeldin Motosikletin hayırlı uğurlu olsun... Diğer yazdıklarına bişey demiyorum. Tartışma topiğine dönmesin..... :)

szr

Hoşgeldin Antalyalı kardeşim; ah ne kadar özledim antalya yı , sağlam dostluklar ve Faydalı bilgiler alman dileğiyle (Kız meselesinide takma; bin motoruna bak keyfine:cat:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar