antalyadan herkese selam

Merhaba, ben ebru 22 yaşındayım ve antalyada yaşıyorum uzun zamandır forumu keyifle takip ediyorum üye olmak yeni nasip oldu henüz kendime ait bir motorum yok ama babam sayesinde azda olsa tecrübem var ve bisikleti çok iyi kullanırım:cherry: şimdi A2 ehliyeti almak için hazırlanıyorum sonrasında ybr 125 gibi bir motorla tacrübe kazanmayı istiyorum sizin tavsiyelerinizi bekiyorum :)

Mrb alirsan motor antalyadaki kizlarla iletisime gecersin kortejlerde falan toplanirsiniz

Hoşgeldiniz, forumu takip ediyorsanız motordan önce ekipman lafını çok duymuşsunuzdur yine de hatırlatmak isterim. Kızılarık'taki moto aksesuar mağazalarına gidip istediğiniz gibi ekipman deneyebilirsiniz

Hoşgeldiniz, forumu takip ediyorsanız motordan önce ekipman lafını çok duymuşsunuzdur yine de hatırlatmak isterim. Kızılarık'taki moto aksesuar mağazalarına gidip istediğiniz gibi ekipman deneyebilirsiniz

kesinlikle önceliğim ekipmanlarım zaten teşekkür ederim:) ekipman fiyatları internettekilerden farklı mı ?

İnternetteki indirimleri takip ederseniz güzel fiyatlar yakalarsınız. Özellikle son kalan bedenler nerdeyse yarı fiyatına satılıyor. Mağazada da aynısı geçerli ve pazarlık imkanı var. Acele etmeyin uygun fiyatlı denk gelince alırsınız. Montu ikinci el de alabilirsiniz hiç kullanılmamış montlar çok uyguna satılıyor. Kız arkadaşıma 370 liralık montu 100 liraya aldım geçtiğimiz ay. Kaskı mutlaka mağazada deneyin kafa yapıları çok farklı olduğu için markaların bedenleri çok değişiklik gösterir. Gerekirse 2 saat başlarını ağrıtın ama en iyisini bulana kadar deneyin yoksa sizin başınız ağrır :)

İnternetteki indirimleri takip ederseniz güzel fiyatlar yakalarsınız. Özellikle son kalan bedenler nerdeyse yarı fiyatına satılıyor. Mağazada da aynısı geçerli ve pazarlık imkanı var. Acele etmeyin uygun fiyatlı denk gelince alırsınız. Montu ikinci el de alabilirsiniz hiç kullanılmamış montlar çok uyguna satılıyor. Kız arkadaşıma 370 liralık montu 100 liraya aldım geçtiğimiz ay. Kaskı mutlaka mağazada deneyin kafa yapıları çok farklı olduğu için markaların bedenleri çok değişiklik gösterir. Gerekirse 2 saat başlarını ağrıtın ama en iyisini bulana kadar deneyin yoksa sizin başınız ağrır :)

çok teşekkür ederim

yol yakınken vazgeç bu sevdadan antalyada saygısız sürücü çok fazla biz bile dayanamaz olduk artık.

yol yakınken vazgeç bu sevdadan antalyada saygısız sürücü çok fazla biz bile dayanamaz olduk artık.[/Qd
savaş meydanından kaçan kahraman olamaz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

yol yakınken vazgeç bu sevdadan antalyada saygısız sürücü çok fazla biz bile dayanamaz olduk artık.

savaş meydanından kaçan kahraman olamaz:)

yol yakınken vazgeç bu sevdadan antalyada saygısız sürücü çok fazla biz bile dayanamaz olduk artık.[/Qd
savaş meydanından kaçan kahraman olamaz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

savaş meydanından kaçan kahraman olamaz:)

gün boyu bir motosikletli arkadaşın arkasında trafikte gez ne demek istediğimi anlarsın,bu iş kahramanlığa bakmıyor :)

gün boyu bir motosikletli arkadaşın arkasında trafikte gez ne demek istediğimi anlarsın,bu iş kahramanlığa bakmıyor :)

geçenlerde babamın motorunu aldım az dur kalk yapıyım sağdan sağdan dolaşayım diye akşam saati kepez ışıkları fena kalabalık ne akla hizmet oraya gittiysem öküzün biri kafası kopacak gibi camdan sarkarak birşeyler diyor tabi anlamıyorum o sırada allah razı olsun motorcu bir kardeşimiz yanıma durdu bir sorun olup olmadığını sordu laf atan öküzü işaret ettim o sırada adam camını kapatıp hiç birşey olmamış gibi davranıp yoluna baktı (burdan o arkadaşa teşekkür kendini tanır belki:)) ve sende haklısın yollaar böyleyken işimiz zor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar